Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Micro Four Thirds
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Körvonalazódnak a Lenovo új kompakt táblagépének tulajdonságai
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eszaki0
aktív tag
válasz
believil #14795 üzenetére
szia
Szerintem teljesen igazad van.
Az is egy külön játék meg ez is,
Az is külön stratégia meg ez is.
És szerintem amúgy is mindenki védi a saját játékát akár BC2 akár MW2 mind a kettőben vannak hibák és jó dolgok.
Vannak fasz játékosok és jók.
Annak is van egy fóruma meg ennek is.
Ha az tetszik valakinek mennyen oda ha ez tetszik akkor beszéljen erről.
Én személy szerint ki próbáltam azt is nekem annyira nem jött be az MW sokkal jobban fekszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Ukrajnai háború
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- PlayStation 5
- Újabb bemutatót kapott a The Outer Worlds 2
- Milyen házat vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Új FULL HD webkamera + Számla
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest