- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- Apple MacBook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Slim profilos klaviatúrával adott magáról életjelet a Cherry
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Milyen alaplapot vegyek?
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tsunami73
tag
válasz
Sirandrish #8744 üzenetére
De remélem nem miattam,mert nagyon el vagy tévedve az előbbi véleményeddel.Ismerhetnél már anyira,hogy ilyet nem is kellene feltételezned rólam hogy (csíterkedem).Ha átlátnák a falon,akkor ezt a képességet valószínüleg a fiam is használná,és akkor nem az utolsó helyeken kullogna.Én mindíg előrerohanva próbálok dózerolni amíg van áldozat a pályán,és 1 olyan ponton akadtunk össze ahol pont találkozási zóna van a két oldalról.Engem még nem láthattál hogy falon keresztül lelőttem volna valakit,ami logikus lenne ha átlátnák a falon.Ez az én véleményem ami 100% ig helyes,bármivel is próbálod az elméletedet alátámasztani HÜLYESÉG!
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Eredeti játékok OFF topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Projektor topic
- Motoros topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gaming notebook topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest