Hirdetés
-
PROHARDVER!
Minimum konfiguráció:
1, 4 GHz Prozessor (Celeron / Duron)
512 MB RAM
ATi Radeon 9200 / GeForce 4
1.5 Gb szabad hely a Winchesteren
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeko
őstag
elég volt a fő adatokat és pár komit elolvasni
elég egy elme beteg hirdetés nem csoda, hogy zárták
amugy meg ha akkor csináltad mondani kellett volna annak, hogy "hee vazz épp gépet szerelek, ha üzenetet akarsz hagyni, titkárnőm rendelkezésedre áll, köszönöm a megértésed, viszlát"
amúgy meg nem láttam, még olyat, hogy valaki ragasztás közbe ott hagyta volna

-
<NewL>
addikt
Köszönöm mindenkinek aki segített!!! De zárom a topic ot mert pár b@lf@sznak nemtetszik ...
nekem tetszett,akárhányszor benéztem,mindig jót kacagtam a hozzászólásokon.
kár ,hogy bezártad -
csimav
őstag
Hy! Ezt nézzétek xD mekkora lol
Ezttttttt
-
<NewL>
addikt
voltam én ,de annyira ratyi lett 4 nap alatt a gépem ,h játszhatatlan
ezzel a névvel voltam fennt,láttam sie-dóriká-t
jó csaj? 
cor : ja,én ,kajakra
itt a rém trójai a gépen,de nem viszi ki a nod,valami jó és egyszerü virusirtót tudnátok mondani? tegnap volt amúgy,(7fele) -
Zso Ro
senior tag
Nem tudom mi volt a problema,talan epp akkor volt nemi kavarodas,nehany ember kozott.Altalaban mindig vannak a szerveren,idoponttol fuggetlenul(kiveve hajnal1-tol)
Gyere tobbszro es akkor biztosan talalkozunk,csak ezzel a nevvel gyere be.Akik voltak,toluk kerdeztem hogy esetleg valamelyikuk te lennel,de senki nem volt regelve a PH-n a jatekosok kozul. -
csimav
őstag
kivolt ez a gyerek? avassatokbe

-
<NewL>
addikt

-
need fps
csendes tag
anti analising kivan kapcsolva a codban de valakinek nincs xfire?? hogy esetleg azon tudna segiteni?
-
need fps
csendes tag
én vagy 8szor ujra tettem a gépemet és minden kivan kapcsolva kivéve a multigpu agyis SLI a játékot azt is már vagy 15ször ujra tetttem
-
Revoltek
aktív tag
válasz
need fps
üzenetére
Uhh hát szerintem az a Anti Alyasingot vagy hogy írják (AA) offoljad aztán ha az nem segít akkor tedd újra a géped, ez nekem is segített annó. Volt 600FPS-em ha előre néztem aztán egyszercsak nem akart akadni a 250, n mondom itt gáz van és újratettem a gépem azóta jó minden
-
need fps
csendes tag
huh nem is tudom hogy kezdjem
Légyszíves segítsetek nekem megoldani egy problémát!
cod2ben az fpsem ugyan annyi mint a cod1ben meg a cod4ben 170-250 között ugrál és a játék low graffon van dx7ben a cod1 szint ugy low graffon van! és nekem cod2ben kellene 250fps fixen vagy 333fps! multigpu bevan kapcsolva
GÉPEM::AMD ATHLON X2 DUAL CORE 6000+ 3.0ghZ , ASUS EN8800GT 512MB , 2GB ddr2 800mhz , alaplap: MSI k9n neo v3
Hozzáértők kérem irajtok! Előre is köszönöm!
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Mire jó ez a sok magas fps?
DX7-ben tolom, 4xAA, és minden maxon, megy 70-150 FPS között, és mégis le tudok lőni mindenkit. Plusz ugye az ember nem megy fel olyan szerverre, ahol nincs normális fps limit, javarészt ez 250, de több helyen mindössze 125.
Amit nem ad be a game, az nem az fps kevéssége, hanem a gagyi hitbox okoz, mert olyat már számtalanszor láttam, hogy szembenéz velem, csak a feje látszik ki, kijelzi a találatot (ergo pofán lőttem), de persze nem lesz fejlövés, sőt ilyenkor néha 3 golyó is kell az arcába.Más. Mi lett Scoobék szerverével? (21'stAG, ctf) Mert vidkari problémáim voltak akkortájban, mikor tervezték az eredeti játékra való átállást, de az óta nem láttam őket. Pedig mekkora harcok voltak ott.
Most T.P.S. szerót találtam normálisnak TDM-en. -
<NewL>
addikt
-
pr1mzejEE
addikt
Az avidemoba az a jó, hogy gyenge géppel is lehet elég magas grafikát felvenni. PL egy 1024x768 4xaa minden extra és dx9 van 9 fps-ed, akkor beírod, hogy /cl_avidemo 30, akkor másodpercenként 30 db screenshotot készít a gép (tga formátumba a main/screenshots mappába), és ezeket összefűzve máris van egy 30 fps-es videód, jó graffal. Csak hát még figyelni kell a jó minőségre és a videó kis méretére.

meg elég időigényes gyenge géppel, de én azt mondom megéri. Volt olyan, hogy 1 perces részletet másfél óráig fotózgatott

-
pr1mzejEE
addikt
Amúgy jóreggelt mindenkinek

-
csimav
őstag
Itt egy reggeli lowstat -.-
még belekell jönnöm
meghát 1 éve nem codoztam
mostkezdte, el cs: s után
-
csimav
őstag
Nekem sincs semmi bajom a cfg-sekkel ,de az azért durva,hogy csipával fejbelövöm..semmi.. utána meg odadobom elé a gránátot és semmi..

Jah és megvan az 1000 fps

-
<NewL>
addikt
Nem akarok csalni!
Csak látom most is 941 fps,ha megnézed az én linkelt képemet 56ot mutat,és semmilyen videófelvevő nem volt bekapcsolva(ezt sem tudom ,h kell
,megmondhatnátok) égis ilyen kevés fpsem van. Ha meglenne a fix 250 akkor már rég ultra pro lennék
, a skillem megvan hozzá,csak gépre nem telik.
ja és full low grafikán játszok,800x600ba,low,low,lowon!
Fps növelő,pinget stabilabbá tevő parancsok kellenének,vagy amiket leirtak,nap fü csunyábbá tétele! -
Zso Ro
senior tag
válasz
laceeek
üzenetére
Masok szerint viszont azok a szanalmasak,akik mokolt cfg-ket hasznalnak,a jobb stat remenyeben.
Bizom benne,hogy mi vagyunk tobben es nem ti.Newl:Nalad meg ost sem tudom eldonteni a hozzaszolasaid alapjan hogy csalni akarsz vagy sem.Leszolod a sracot(jogosan) amikor ker halhatatlan cfg-t,viszont te meg fejelhuzos,trukkos makos dolgokat szeretnel.
Miert nem jo az embereknek a feltelepites utani normal cfg,plussz bindek es a grafika javitasara szolgalo parancsok?
Aki nem ert ezzel egyet,azt tudom sajnalni.(gondolom jon valasz,mar varom is)
-
laceeek
aktív tag
sztem azok szánalmas emberek akik azt mondják h a cfg cheat.......
sztem azokat kéne bannolni egy életre akik privátoznakENNYIT ERRÖL!!!!!!!!megnézed ezek a cfg-k csak parancsok.........és nem cheat parancsok......
mennnyetek fel streamelt szerverre az irjátok be h :
/wallhack 1
/chams 1aki meg cheatelni akar az meg gameljen devmapban......
/r_xdebug 2
/developer 1 -
Attila14
aktív tag
valaki tudja hogy ez:[link] mi?
Ha tudjátok megoldást pls segítsetek .
Új hozzászólás Aktív témák

Call of Duty 2 - Archívum I. - [link]
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
megunta a fikát,de jó volt azért Csimav,the big face 
elég egy elme beteg hirdetés nem csoda, hogy zárták

ezzel a névvel voltam fennt,láttam sie-dóriká-t