- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Elérhetők a Micron HBM4 memóriájának mintái
-
PROHARDVER!
Minimum konfiguráció:
1, 4 GHz Prozessor (Celeron / Duron)
512 MB RAM
ATi Radeon 9200 / GeForce 4
1.5 Gb szabad hely a Winchesteren
Új hozzászólás Aktív témák
-
tenshun
tag
nah az lenne a kérdésem vki tud hamachi-val cod2-özni (mert haverokkal akartunk gamelni csak nem jött össze)
ha igen akkor vki megirhatná hogy, elöre is thx -
-
<NewL>
addikt
válasz
Benyadapro #5193 üzenetére
-
Benyadapro
tag
na linkeljetek már valami yó videót hogy megjöjjön a kedvem kodkettőhöz
-
Tomate
veterán
Kerékcsere?! Saját készítésű kép
-
CséZé
őstag
-
<NewL>
addikt
Ha 2 éve codozik akkor h nem tud megkeresni a neten egy wh-t?
-
Barell
senior tag
Jó, neked elhiszem, lehet keresni másik témát!
*mod
"Találtam egy WH-s Cod2 szerót." szerinted ez mi? A másik meg már a videokártyárol beszél mert véletlen oda biggyesztettem +ba egy nullát hagy tudjon ugye ő is hozá szolni, hozzáteszem nagyon ügyi észrevétel.Na lehet lekadni a témárol már megoldódott a gondom.
-
CséZé
őstag
-
Barell
senior tag
válasz
illusiON #5182 üzenetére
Igen, funserverröl van egészenpontosan szó. 2 éve cod2-zök és szvsz egész jól. A lényeg hogy nincs szükségem normális szerókon WH-ra pláne hogy van pb. Google-s WH-kban meg nemnagyon bízok mert egyet szedtem le de attól ujra kellet tennem az egész cod-ot. Gondoltam itt lesz 1-2 segítőkész ember és nem kezdenek el rögtön faszságokat hordani összevissza. Tévedtem.
-
CséZé
őstag
válasz
illusiON #5179 üzenetére
Miért is ne lenne? Hányszor láttam már olyat h nyilvánosan wh-t kerestek...ha meg tényleg van olyan szeró, ami direkt a csalóknak van fenntartva és nincs is rajta pb, akkor a google-ba egy "cod2 1.3 wallhack" kifejezéssel annyit találhat amennyi jólesik. Én is így szereztem demo nézéshez wh-t. 5 percembe sem került. És azt legalább más szerókon nem is tudja használni...
-
illusiON
őstag
ez a nagy anti-wh meg anticheat meg dögöljetek meg ez persze h kell de azért túlzásokba nem kell esni, van szeró ahol direkt wh-zik mindenki mert azért müködtetik a szerót és hihetetlen nagy poén, csak aki annysira elborult "énigazivérbelifaszagamervagyok" ember az távolodik tőle mert a cheat az ronda dolog és rohadt geci lesz tőle még akkor is ha poénból csinálja mindenki mással tiszta játékosoktól elzárva ... sry csak hangosan elmélkedtem
-
Barell
senior tag
Sziasztok. Elnézést az illetlen kérésért előre is. A gondom a következő. Találtam egy WH-s Cod2 szerót. Nos ahoz hogy ott tudjak valamit csinálni ugye nekem is kéne wh. Arra kérném a népet ha valakinek van működő wh-ja és lenne szives átküldeni legyen szives küldjön egy pü-t
Előre is köszönöm.
-
CséZé
őstag
válasz
Benyadapro #5171 üzenetére
miért nem?
-
CséZé
őstag
válasz
Benyadapro #5166 üzenetére
Mi a fenének 2 tucat klán? Nem elég 1?
-
Tomate
veterán
-
<NewL>
addikt
Imádom az ilyeneket
-
<NewL>
addikt
válasz
Benyadapro #5166 üzenetére
40-50fps? 42. az jó
-
Benyadapro
tag
heló!
csak most láttam meg a topicot és csatlakozok hozzátok
cod2 és 4
amugy nem az fps számit unokatesóm 9600 as atijával 2.8as cerka 512 ram van 40-50 fps e és cb.n 42 edik és van 2 tucat klánja
és nem noob
de azért ha ittvan nálam öt se lehet elszakitani a géptöl mert yo gépem van -
-
n0tb4d
tag
Hi!
Egy kérdésem lenne,azokhoz,akik eredeti gammel rendelkeznek.A problémám a következő a mai nap folyamén egy eredeti szerverre menet,mikor felértem és kb 3 percet játszottam a pb kidob a következővel:pb kick aimbot #50104.Erre,ha lehet ne azt reagáljátok,hogy kapcsoljam ki,sajnos nemtom kikapcsolni,mivel nincs mit.Ez egy bug és esetleg volt már valakinek ilyen gondja?
-
<NewL>
addikt
Ettől szebbet lehet rajzolni?
-
Tomate
veterán
Lan servert akarok indítani cod2-ben, reámegyek az indításra az asztalon bejön a console lehozza a cuccokat és a végén megáll valami Hitch Warninggal és nem megy sehova. Újratelepítés sem oldotta meg a problémát. Valami ötlet?
-
Tomate
veterán
Van 2 gépem routerrel összekötve meg minden ami kell. 1 megás a net. Neten szeretnék játszani úgy hogy ha mind 2 gép fent van szerveren a ping is maradjon mind a 2nél normális ne 500-600 mindkettőnknek. (külön-külön jó!) Mit csináljak?
-
Zájec
veterán
mostanábba mi a legjobb szerverkeresö ? nekeme eddig az All Seeing Eye volt,
de most újraraktam a rendszert és, nemtudom beindtani az ASE-t..
valószinü megszüntették talán...
lehet hogy lemaradtam valamiröl ? valaki használja?
az X-fire az milyen ? vagy van még más valami? ha valaki segitene -
Zso Ro
senior tag
válasz
Süni 1985 F #5139 üzenetére
Ne az ilyen futyik alapjan iteld meg/el a jatekot.Menj fel mas szerverre,ahol nincsenek csalok.
-
Süni 1985 F
senior tag
Tegnap kicsit felnéztem a COD2 szerverekre...
KB 4-en voltak fent ebből 4 aim+WH volt egyfolytában lőtték a falat+A fejeseket!
Na ennyit a COD2 pályafutásomról... -
Zso Ro
senior tag
Igen,szerveren volt fent.Meg ne kerdezd hogy hol
Tegnap siralmasan ment ejszaka a jatek.Sajnos a masodik bor utan mar annyi kod volt a szememen,hogy a videokartya nem tudta megjeleniteni olyan gyorsan a mapot,hogy barkit is leszedhessek.
Cor kollega le is gyalazott.De lesz meg ennek bojtje. -
Daemon09
őstag
Sziasztok!
Nem tud valaki jó cod2-es sniper servert? ST kizárva, pedig az volt a legjobb. -
Zso Ro
senior tag
Jatszottam mar rajta,de nem tetszett jobban mint Toujane.A tuneziai palyaknak kulonos hangulatuk van,nekem nagyon bejonnek.Viszont utalom a kempelesre alkalmas mapokat,mert ilyenkor az erre hajlamos egyenek eloszeretettel vetemednek erre a nem tul gusztusos cselekedetre.
Amugy ha egy mapon van egy magas les,az igencsak konnyu celpontul szolgal.SZtem.
-
<NewL>
addikt
Valaki ismeri ezt a mapot? Manouba? Tavaly otthoni hálóba ezen játszottunk állandóan,jobb mint a Toujane.
A helyszín: Túnézia ,igazából egy hangulatos Toujane és Matmata pályákhoz hasonlatos, közép méretű városos pálya. egyik kuriózuma egy magas torony ami lövészeknek kiváló szolgálati helyül szolgálhat -
<NewL>
addikt
Breathe me
Jó zene,jó videó,jó pár frag -
ibor90
csendes tag
szerk.:igen*
-
ibor90
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám van a játékkal, hogy nem tölti be a pályákat hanem lefagy a töltés közben..akkor kikell lépni belőle ctr+alt+del-el és újrapróbálni és olyan 2., 3. próbára sikerül belépni
eredeti a játék, a gépigény is bőven megvan...nem tudom mi lehet a baja -
.:T.H:.
aktív tag
Én azt szeretném kérdezni hogy a füstgránát "eldurranási" idejének mi az rcon parancsa?
-
L!NK->Q3
senior tag
a kis zugbeszólók
-
Zso Ro
senior tag
Ha egy forumban ilyen stilusban irod a hozzaszolasod,akkor gondolom felduhodve a jatek hevetol meg cifrabbakat irnal.Sosem szerettem a tragar arcokat,igaz velem is elofordul ritkan,de inkabb csak tsre mondom,es nem irom be masoknak.
De bizonyitsd be hogy nem valos amit irtam
-
Szatesz
őstag
oké megfogadom a tanácsot és várok
-
Boci_83
őstag
válasz
Szatesz #5112 üzenetére
Hát nem kis luxux cod2 re olyan kártyát venni!? Egyébként a dx7 az már nem ezekhez a karikhoz van kitalálva. Nekem 88gt-vel azonos beállításoknál kevesebb fpsem van mint 76gt-vel volt. Ott volt közte a 86gt.m, azzal is kevesebb volt. Persze ez csak cod2 re igaz. Többi játékoknál magasan veri a 88gt mindet.
-
Szatesz
őstag
Hello nektek van valaki akinek 9800gx2 vel megy a játék? és jol megy nem vibrál a kép? elöre is thx
-
Zso Ro
senior tag
válasz
Fittipaldi72 #5106 üzenetére
Marmint minek kell mennie 3,33Ghz-en 1 giga rammal?
Az alaplapunk ugyanaz,csak a tobbi mas -
Zso Ro
senior tag
válasz
Fittipaldi72 #5074 üzenetére
Ugyanez van velem is,raadasul azota lefrissitettem a 2008 majusival,de semmi valtozas.Lassan mar tenyleg csak az aknakereso fog futni hiba nelkul,bar a mikroszoft mar dolgozik annak a PB-jen
-
<NewL>
addikt
besz@rt az egerem! valaki valami olcsót tudna ajánlani?!
eddig egy azona-val nyomtam,de sztem már ilyet nem lehet kapni,pedig már úgy hozzámnőtt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Call of Duty 2 - Archívum I. - [link]
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Kamerarendszerek telepítése //// Gyengeáramú hálózatok kiépítése //// Informatikai segítségnyújtás
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest