Hirdetés
-
PROHARDVER!
Minimum konfiguráció:
1, 4 GHz Prozessor (Celeron / Duron)
512 MB RAM
ATi Radeon 9200 / GeForce 4
1.5 Gb szabad hely a Winchesteren
Új hozzászólás Aktív témák
-
nix(:
csendes tag
és szerintetek egy x1600proval ddr2essel dx9 asus silentel meglenne a 333fps?? egy intel procival??? core 2 duo e8200?
-
nix(:
csendes tag
nekem dx9ben kevesebb az fpsem mint adx7ben azért vagyok dx7be
-
pityeszka
őstag
Jajj,anyából a hajszárítót.Mentem levegőzni!
-
nix(:
csendes tag
jah és még annyi hogy kurva hejtelül irok

-
keIdor
titán
Olvastam mindent.
Ne foglalkozzatok vele, anyuci-apuci éppen most vette meg a 10 éves gyerekének az első számítógépet. Majd rájön...
Egyébként ezt az "FPS-huszárkodást" sose értettem. 125-250FPS mire nem elég?
Inkább DX9 FullHD-ben játszom személy szerint, minthogy 5000FPS-el futkossak... nem véletlenűl van a legtöbb helyen limitálva.
nix(:: Ez a legnagyobb gondod az életben, mi?

-
nix(:
csendes tag
athomi légyszives tudom hogy fáraszto vagyok pls ird megint mit csináljak hogy jobb legen az fpsem
-
nix(:
csendes tag
most fox hülyének nézni

zombi szerveren a 333fpsel feltudok menni olyan helyekre amivel 125el nem 125el kicsit ugrik nagyon és ott nem tudnak lecsapnia zombik 333fpses jump 333fpsel klasszisokkal nagyobbat ugrik mint a 125el ennyi és voltam már olyan pcw awron ahol ment a 333fps nem volt korlát 250en -
-
nix(:
csendes tag
mért most privátban vagyok ?? 5000+os elég lenne 333fpsher sirandrish??
-
nix(:
csendes tag
egy 4600+os dual amdvel meglenne a 333fps??
-
pityeszka
őstag

-
nix(:
csendes tag
kinek mi a véleménye a gigabyte hd3870? az vagy 9600gt??
-
nix(:
csendes tag
vennék én intelt de uj alaplapra nincs pénzem
-
nix(:
csendes tag
azért akarok amd-t mert uj alaplapot nem akarok venni
-
nix(:
csendes tag
ujj proci lesz itt amdből milyet javasoltok??
-
nix(:
csendes tag
fps növelő cfg nekem nem használt semmit
-
nix(:
csendes tag
egypként meg nem skillre jácottam cask iragatni mentem ha láttam egy játékost lelöttem ennyi
-
nix(:
csendes tag
egyszer kidobott low nem láttad? utánna levettem 250re
-
Pubszon
veterán
Mennyi pénzt szánsz rá?
Ez most jó árban van
Ez is megéri(#5372) illusiON:
-
nix(:
csendes tag
szépen kérlek mond meg hogyan lehet növelni az fps diradrish

-
nix(:
csendes tag
és milyen procit vegyek??
-
nix(:
csendes tag
de bevan téve a maxfps 333
-
nix(:
csendes tag
na nem jössz pub??
-
nix(:
csendes tag
akkor feljössz pubszon??
-
nix(:
csendes tag
n ! x(:
-
illusiON
őstag
nemár, akkora hőség van akartam még valamin vihogni kicsit igy dél körül

emberek, az miért lehet hogy nekiállok játszani és 1-2 óra után leesik az fps-értékem? mondjuk 250 fix egy darabig, aztán kezd ingadozni
pedig no pályafüst nincs több ember ugyanaz a környezet, ennyit számithat a gép melegedése? 
-
nix(:
csendes tag
pubszon gyere már fel erre a szerora te is
-
Pubszon
veterán
Figyu:
-Vegyél mindent minimumra, vagy OFF-ra vagy LOW-ra, DX7-re.
-Olyan szerverekre menj ahol a pályákról a füst meg a por, köd ki van véve.
Gyere fel erre a szerverre, ez ki van tisztítva és itt nézd meg. 84.2.39.206:28979
Lehet ki fog dobni a PB a 333-fps miatt, de azért megnézheted.
Ennyit tudok segíteni, többet nem.
-
Sirandrish
legenda
"sztem ti kurvára nem értetek az egészhez érted össze ismerősöm programozok azt mondják hogy kell vele lenni a számtechboltba is azt mondjá érted mindenki azt mondja látom ti kivétel vagytok"
nah ezt a szöveget ha átirod ugy hogy rajtad kivül is értse valaki akkor már 2 jegyü lesz az IQ-d...így még ott tartol, hogy ha egyel kevesebb lenne még növény lennél...
-
nix(:
csendes tag
lowok oda irtam hogy csak szakértők irjanak erre egyik bele köt hogy elirtam vmit másik jön itt hogy milyen gépe van kinem szarja le??
-
nix(:
csendes tag
na cs all
-
nix(:
csendes tag
sztem ti kurvára nem értetek az egészhez érted össze ismerősöm programozok azt mondják hogy kell vele lenni a számtechboltba is azt mondjá érted mindenki azt mondja látom ti kivétel vagytok

de ti még annyit sem értetek hozá... -
nix(:
csendes tag
kössz a sok segitséget aztán baszom sokat segitetttetek
-
nix(:
csendes tag
akkor sehogy sem lehet megoldani hogy meglegyen??
-
nix(:
csendes tag
engem nem az érdekel hogy hogyan nem lesz hanem az hogy hogyan lehet vannak olyan ismerőseim akiknek megvan 3.0ghz-s amd athlon procival 9600gtvel xtunerrel 2gb rammal
-
illusiON
őstag
hagyjátok, úgy érzem ebből úgyis nemsoká moderátor lesz gondolom
ugyhogy gyorsan el is mentem ezt a procilimit kiírkálós szöveget printscreen minden lesz majd mit pc-s boltban mutogatni ha unatkozom 
beszarok már ram limit is van

-
nix(:
csendes tag
ma kiveszema proci és a ramm limitet akkor se lesz jobb
-
nix(:
csendes tag
elolvastam és most mti csináljak vele ez nekem nem segit hogy nincs 333fpsed olyan géppel
-
nix(:
csendes tag
figyelj már én most nem megyek el procit venni a vidkarit is tegnap előtt vettem az érdekel hogy máshogy nem lehet megoldani?? csak uj procival ?
-
nix(:
csendes tag
figyeljteke nekem azt is mondták hogy a vidkari g94es modell és az nagyon uj a cod2 meg lassan már 3éves az nem lehet hgy nem passzolnak össze? vidkari meg a cod2??
-
athomi
veterán
Ez a gyerek menthetetlen, sztem hagyjuk békén.

-
nix(:
csendes tag
kivegyem a játék cfgzéböl a 2.0ghz-s proci limitet???
-
-
illusiON
őstag
valószinü voltál
de hallod ne írj egymás után egy halom hozzászólást, 5 percen belül belemódosithatsz előzőkbe is 
és igen, proci igényes a játék az engine igy van megirva ez van, ha most vennél egy 4870et akkor lehet hogy égnek nézve lenne 999 fps-ed de földön akkor sem lesz fix 250 ... mert a cpu nem bírja.. ezvan#5326 : nee emberek ezt nem bírom

-
nix(:
csendes tag
athomi naggyábol értem hogy miről beszélsz a codos cfgbe van egy proci limitem az 2.0gz van azt vegyem ki 4.0ghzre?
-
nix(:
csendes tag
most milyen procit vegyek??? nehogy már nem elég egy 2magos amd athlon ami magonként 2.0ghzvel pörög?? egy call of duty 2öhöz??
-
nix(:
csendes tag
250nél még 100fpsel is nagyobbat ugerok
-
nix(:
csendes tag
de nehogy már a cod2höz kuvra proci kell alap gépigénye egy 1.5ghz-s proci ami single core
-
nix(:
csendes tag
100fps megvan fixben
-
nix(:
csendes tag
azért kell 333fps mert azzal lehet jumpolni tudom ogy hülyén hangzik de nekem ez fontos pl zombi szeron meg a 333fpsel nem hallatszanak a lépteid a warokon
-
nix(:
csendes tag
ga a vidkarit bcserélem egy 8800gtsre vagy egy hd3870re akkor se lesz jobb az fpsem COD2ben? 333fps ami kell nekem fixen az összes mapon
-
nix(:
csendes tag
nem az irásaimba kéne belekötnötök hanem segitséget kéne adnotok nekema multigpu segit
-
nix(:
csendes tag
be irtam a cfg-be a parancsot de cask alapmapokon megy ritkán 333fpsel multigpuvval
és nem tudom mia baja más szerveren ahol vagyunk vagy 10en 78-220fps közöt mocorog és 333fpsre van fixálav szerintem ha nem lehet megcsinálni vissza fogom vinni és vagy gigabyte radeon hd3870re cserélem vagy msi 8800gts 320mbre szerintetek ezekkel meglenne a 333fpsem?????????
??????????????,
-
illusiON
őstag
hát akkor meg ne csodálkozz vazki ha annyin megy az az árva proci
egyáltalán nem pörgeti a vga-dat úgy nem lesz még 100 fps fixed sem, nekem akkor lett meg fix 250 mikor 5600+X2re váltottam az megy 2.8on.. nem is hittem h olyan cpu-val hajtod azt a kártyát 
bocsi no..nálam a multigpu dolog nem segit egyébként, akár cfg-ben irom akár nem tökmind1
ez vmi inteles kiváltság vagy csak nekem nincs szerencsém?Sirandrish egyébként mond valamit, ezért kötöttem én is bele mert furálltam a 3800on futó amd-t

-
nix(:
csendes tag
a proci huzással semmit nem érek el mert akkora teljesitméényt nem lehet rajta huzni de annyivel is meg kéne lennie van olyan ismerősöm akinek szipmla amd athlon 3.0ghzvel megvan SZal jobb beállitás ötlet kéne
-
athomi
veterán
válasz
illusiON
üzenetére
A /r_multigpu 1-es parancs tényleg kétkártyás rendszerekhez van, azonban vmi homályos indoból a kétprocesszoros rendszerek is húznak hasznot belőle, olykor nem is keveset. A régi konfigommal +100FPS-hez jutottam vele, de volt akinek ennél is nagyobb növekedést eredményezett.
Sajnos hiába írjuk be a parancsot a konzolba, csak addig érvényes, míg nem lépünk ki a játékból (nem mentődik a cfb-be, mint a többi). A megoldás egyszerű, meg kell nyitni a cfg fájl-t és oda be kell heggeszteni a parancsot a többi közé.
Új hozzászólás Aktív témák

Call of Duty 2 - Archívum I. - [link]
- Fejhallgatós találkozó
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPad topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)