Hirdetés
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Bluetooth hangszórók
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Minimum konfiguráció:
1, 4 GHz Prozessor (Celeron / Duron)
512 MB RAM
ATi Radeon 9200 / GeForce 4
1.5 Gb szabad hely a Winchesteren
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ice!?
őstag
ez teljesen jogos.
volt, még tavaly nyáron egy klán, ami eleinte annyira tetszett, hogy tgfeltem hozzájuk. hamar kiderült viszont, hogy ez a ' mindenki jóarc imidzs ' csak lepel. egy eléggé befutott szerverü(n)k volt, még reklámoztam is itt. a tavaly nyár nekem buli-kockulás volt végig, hétköznap rengeteget voltam a szerveren, olajozottan működött a csaló-szűrés. játék közben az xfire nevek egyfolytában ki voltak írva, és, hogy ha valaki 'csalót lát', szóljon. ez így is volt. sőt, annyira belejöttem, hogy még akkor is kértem le a pb-shotokat, amikor nem voltam a szerveren.
ez egészen addig a kockulás paradicsomának tűnt, amíg meg nem láttam két ismerős nevet a pbshotokon, akik nem épp tiszta módszerekkel játszottak. először nem hittem a szememnek, emu és lizzard, a 'híres modder' és a cl, akik mindketten admin adminok is voltak egyben, csak 'viccből' felmentek csalni. kérdőre vontam, ami még nekik állt feljebb, úgyhogy tovább álltam.
később kiderült, hogy ez rendszeressé vált náluk..őőhm ebből az egészből azt akartam kihozni, hogy nem lehetetlen feladat összehozni egy ilyen rendszert. csak ki kell írni az xf neveket a szerverre, valaki úgyis online lesz, utána néz, és eljár ahogy kell.
szerintem működne a dolog.amúgy primz-nek igaza van, viszonylag komoly név kell, és eredeti szerver. így talán odavonzhatjuk az idősebb, komolyabb réteget.
Új hozzászólás Aktív témák
Call of Duty 2 - Archívum I. - [link]
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC TRINITY OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest