Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • geckowize

    őstag

    Sziasztok,

    Indokolatlan permabant kaptam MW/WZ-re. Soha nem csaltam, megnézhetitek a statomat, szerintem látszik, hogy nincs semmiféle kimagasló dolog, ami csalást mutatna:
    CoDTracker

    A bant azután kaptam, hogy szombaton egy elég high-ping (140-200 ms) lobbyba rakott engem és 3 haveromat RebiResu Quadsban, ahol legalább 2 cheater volt, akiket mindannyian reportoltunk. Legalább egy player volt a lobbyban aki camo-glitchet is használt, mert Nikita AVT-n volt Damascus camoja.

    Egyik haverom streamelte is ezt a meccset, mindkét cheaterről van clip:
    - Tugo#8605228
    - MONKEYNUTS#8489002

    Ezután megkaptam a bant, nyilván fellebbeztem az activision oldalán a ban appeal résznél és nem sokra rá megkaptam, hogy:
    "Your appeal has been reviewed and we've confirmed with our security team that your account has been permanently banned for using unauthorized software and manipulation of game data. As you were the account holder at the time of infraction, your ban will not be overturned."

    Azt gondoltam először, hogy unauthorized software, azaz jogosulatlan szoftver az MSI Afterburner + RivaTuner, vagy esetleg OBS lehet, de biztos, hogy nem, mivel mindkettőt 2,5 éve használom, miért most kapnám a bant? Aztán googlezás után látom, hogy minden egyes player aki fellebbez, ezt az üzenetet kapja, még azok is akik konzolon játszottak...

    Game data manipulation-hoz legközelebb eső dolog amit csináltam az meg max annyi volt, hogy átírtam a Documents\Call of Duty Modern Warfare\players\adv_options.ini-ben a RendererWorkerCountot, mert több helyen olvastam, hogy segít a teljesítményben... Ez game data manipulation? Ne hülyéskedjünk már... Ezt is már legalább 1 éve csináltam.

    A ban MW-re és WZ-re is vonatkozik, tehát az MW 2019 Battle Pass Edition-öm kuka, az MW/WZ-ben vett 4 db 2400 CP-s bundle-öm kuka (ez kb 60.000 Ft így együtt), Damascus grind kuka, Obsidian fegyvereim kuka, 2,5 év kemény munkája kuka.

    És utána meg azzal hencegnek, hogy 500.000 cheatert bannoltak. Siralmas.... kellett a szép kerek szám, ezért nem volt gond ha ilyen long-time playereket ilyen bagatell indokkal örökre bannolnak?

    Próbáltam a supporttal felvenni a kapcsolatot, de nem tudnak mit csinálni, mert nincs rálátásuk a banokra, de "biztosítanak arról, hogy nagyon alaposan nyomoznak mielőtt ilyen akciókhoz folyamodnak"... Az biztos, tekintve, hogy ugyanazt a boilerplate indokot kaptam mint playerek százai... :W

Új hozzászólás Aktív témák