Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Steam Deck
- Computex 2023: ígéretes perifériák a Montech gondozásában
- Milyen RAM-ot vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Radeon RX 7600: nyolc giga elég lesz?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
KaitouP #7347 üzenetére
Megvettem volna,ha nem sniper rifle járna vele,az meg minek?Minimum lett volna egy jól használható szép rifle vagy smg,de sniper...
Endowmentet megvettem annó,ahoz járt egyedi skin és hasznos holmik is...ezt nem fogom.
Meg nem kalapozni kéne egy közérdek miatt,van épp elég pénzes a világon,meg Ausztrália sem egy utolsó hely.Itt bármi történne,az ottani hírekbe se kerülne be.Pap leszek az kurvaisten! Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:LorenzoHUN#1760666 EA ID(BF-ek): BandiHUN Xiaomi MI 9T 6/128
-
KaitouP
veterán
válasz
LorenzoHUN #7351 üzenetére
Semmi nem kötelező, így nem értem a kirohanást sem.
God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun
-
válasz
KaitouP #7352 üzenetére
Simáncsak értem én,hogy nemes gesztus,de miért ne lehetne jó is,hogy használják,"reklámozzák" is?
Az Endowmenttel egy jó M4 és egy jó .357-es járt,mindkettőt nyomtam,természetesen az egyedi kék-piros skinnel(amit a mai napig szivesen teszek bármire,míg nem nyílik meg a Dragon),és jelenleg is egy Endowment embléma van kint.Ebből a pakkból a ruha ér valamit/látható.Számomra ez egy összecsapott valami,aminél jobbat kapni az árán.Ergó sarkítottan a sz@rt címkézték fel jótékonyságból,nem valami különleges pakkot,és ez a baj.
Egyébként mást sem vettem meg régóta.A piros lövedékes fegyót akartam,de mire fizu lett,ki is vették...Egyébként nem vagyok boldog,mert 12-es streakig jutottam+afterlife még 2 rakétás kill,ik is írta,hogy Merciless teljesítve(szerintem valami ilyen van a tierfeladatokban),és a maximum streakem még mindig 8 a statban,és milliószor éreztem úgy,hogy tudtam követni,és megvolt 9 kill is régebben,csak elsődleges fegyóval is.
[ Szerkesztve ]
Pap leszek az kurvaisten! Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:LorenzoHUN#1760666 EA ID(BF-ek): BandiHUN Xiaomi MI 9T 6/128
-
k-adi
nagyúr
válasz
LorenzoHUN #7353 üzenetére
eléggé el vagy tévedve
-
dombi81
senior tag
válasz
Igyál egy pohár vizet, attól megnyugszol.
-
Corpuscle
őstag
válasz
LorenzoHUN #7351 üzenetére
AX-50-re 3.25-ös scope és szinte kapsz egy rifle-t. Este így mentem, egész jó volt.
„Míg a boldogságot önmagáért keressük, összes többi célunk – legyen az egészség, szépség, pénz vagy hatalom – csak azért fontos, mert feltételezzük, hogy majd boldoggá tesz minket.” Csíkszentmihályi Mihály
-
Segal
veterán
válasz
Itt nem az a lényeg hogy valami különlegeset kapjál. Amúgy is tervben volt ez a pack (max belerakták a koala skint). Itt az a lényeg hogy felajánlották a befolyó összeget.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
newmoonlight
aktív tag
válasz
KaitouP #7352 üzenetére
(Félig OFF.) A "kirohanástól" baromi messze volt LorenzoHUN megjegyzése. Szimpla vélemény volt, amit nagyon visszafogottan és kulturáltan fogalmazott meg. Ne legyünk már ennyire mimózák!
Az Activision-nek (ill. a 30M $-os éves jövedelméből személyesen Bobby Koticknak) bőven lenne lehetősége, hogy (horribile dictu diszkréten, annak nyilvánosságra hozása nélkül) jótékony célokra adakozzon ún. "nemes célból". Akár minden nap. Akár minden órában. Nem ezt teszik, hanem -a saját terméküknek reklámot csapva (azaz profitjukat tovább növelve)- a többnyire gyerekkorú vásárlóiktól kunyerálnak, akikkel szemben -más esetben- nulla nagyvonalúságot tanúsítanak. (Értsd: virtuális szarokért, skinekért, fityegőkért, matricákért kérnek pénzt.)
Gyakorlatilag leég egy földrész, ökológiai katasztrófa zajlik, emberek egzisztenciái semmisülnek meg ezrével, élőlények tízmilliói égnek el, erre Bobby Kotick-ék kiötlik egy "mítingen", hogyan jópofizzanak egyet.
Nem értéktelen biszbasz "skin pack"-eket kellene osztogatniuk, hanem dollár-tízmilliókat. (Mármint abban az esetben, ha nem a pénz lenne az istenük...)
(Kb. annyira hozza őket lázba a "rettenetesen szomorú" Ausztrál tűzvész, mint engem pl. az, hogy törlődnek-e a kommentjeim.)
Tulajdonképpen sok közöm nem is lenne a polémiához, de (egyéb esetekben -pl. "kemperkedés elítélése"- megnyilvánulóként) már volt szerencsém látni, hogy mennyire személyes ügyet vagy képes kreálni bizonyos -véleményedtől eltérő- hozzászólásokból. Topikgazdaként ez kissé kontraproduktív...
Úgy gondolom, a Te funkciód itt alapvetően nem az lenne, hogy a saját nézeteidet tekintsd origónak, s azokhoz képest reagáld le a fórum hozzászólásait. Túl komolyan veszed magad, már mondtam. Lazíts... Peace!
“Míg az ENIAC számológép 19 ezer vákuumcsővel van felszerelve és 30 tonnás, a jövőben a kompjútereknek talán ezer cső is elég lesz, és az is lehet, hogy nem lesznek nehezebbek másfél tonnánál.” (Popular Mechanics magazin, 1949.)
-
dombi81
senior tag
Ez a témakör ennél sokkal árnyaltabb. A logikád alapján pedig volna mibe ugyanúgy belekötni. Ilyen kirohanások egész egyszerűen nem ide valók. Gesztusként kellett volna felfogni, mégha nem is értékelni. A józan emberi megítélés így kívánná, és ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
KaitouP
veterán
válasz
newmoonlight #7359 üzenetére
Látom nagyon nem tetszik neked hogy az én "irányításom" alatt megy a topik, gondolom azért mert helyre lettél rakva korábban - de nem is ez a lényeg.
Ahhoz viszont szeretnék gratulálni, hogy egy teljesen ártatlan mondatba, miszerint: "Semmi nem kötelező, így nem értem a kirohanást sem." egy ilyen, passzív agresszívitással túlfűtött módon voltál képes belekötni.
De rossz helyen jársz barátom, ha erőfitogtatásra vágysz. Elmondom neked, nekem az is a dolgom, hogy hivatalos, friss információkkal lássam el a topikot és annak olvasóit, ezért is vagyok topikgazda. Amit megírtam fentebb, az is egy ilyen információ. Lehet tudomásul venni, reagálni rá, ignorálni is, azt viszont hanyagolni kéne, amit itt a kollegáddal együtt előadsz, te még egy jó adag személyeskedéssel is megfűszerezve ráadásul.
Te mennyit utaltál Ausztráliának anélkül, hogy bármit is kaptál volna cserébe? Ja, hogy ne turkáljak a pénztárcádban, mert semmi közöm hozzá? Akkor te milyen jogon is turkálsz egy cég kasszájában, és kezdesz vitát abból hogy nekik hogyan kellene utalni? Politikát nem akarsz vinni a témába esetleg?
A többi, felém irányuló megjegyzéseden csak jót röhögök. Ellenben ezt a hisztit itt be lehet fejezni, vagy ha nem megy, rajtam kívül moderátor is rakhat itt rendet.
God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun
-
oriic
HÁZIGAZDA
És akkor a témát itt fejezzük is be ha kérhetem, a topiknak nem erről kellene szólnia. Köszöntem.
Live-Die-Respawn
-
danilla
őstag
Battle royale modrol nincs valami info (megjelenes)?
[ Szerkesztve ]
twitch.tv/ddplayzone
-
mcwolf79
veterán
Csak én nem tudok vele játszani, vagy ez az UZI tényleg ennyire xar? Nagyon nem adja vele a játék.
Xbox Series X ; GT: Mcwolf79xy
-
Segal
veterán
válasz
mcwolf79 #7371 üzenetére
Csak te
Én imádtam"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Provox OW
újonc
Ahhoz, hogy ne lépkedjenek ki egyenlővé kellene tenni a feltételeket. Legyen olyan lobby ahova egyének lépnek fel és olyan ahova csapatok. Főleg dom-ban, sd-ben. Egyénileg hiába nagyon jók 5-en. Egy 4-5 fős médium team simán lealázza őket. A jobbak mégcsak utalást sem tesznek arra, hogy együtt vannak. Így később lép ki az első ember az ellenből.
[ Szerkesztve ]
-
Pro!Petya
addikt
válasz
KaitouP #7377 üzenetére
Napok óta szopat a játék
Mióta 155-es vagyok azóta minden kezdő (is) ~10 - 50 szint közötti egy lelőhetetlen rambo lett számomra
Mindezt úgy hogy az én csapatomban jó ha egy emberen kívűl mindenki 155-ös , az enemybe meg jó ha van egy 70 maxos ..... ennek ellenére késsel aláznák, csipával rántásból leszednek közvetlen közelről mintha nekem az MP5 betonból lenne pedig majd fullos a mobility és aimhoz való dolgok stb stb de ez nem egyéni az egész csapatot elverik mint a xart..
A killcam szintén egy rakat fos , addig míg nálam jelzi a hogy lövöm az ellent addig a visszajátszásban még a fegyvert sem kaptam elő
Ugyanez hogy a sarkam mellé lőnek és megpusztulok meg ezer és egy hasonló eset
Most direkt becampeltem egy folyosót ahol simán hallani ha jön valaki ezért vakon elkezdtem lőni előre azt aki jön mert halottam , szépen belesétál a golyózáporomba rámfordul és lelő
Killcambe: én még a fegyvert sem rántottam elő ... WTFEz volt az egyik dolog ami felbasz már bocsánat! Jöjjön a következő....
Ott másik oldal amikor minden összejön és a csapaton belül is legalább 2x annyi pontot összeszedek mint a 2.
Mindenki esik akire ránézek , 1 skulóval szedegetek mindenkit , olyan killeket bead ami tudom hogy nem reális , vagy simán lelőhetetnen vagyok hallom hogy vagy fél tárnak bennem kéne lennie én meg csak odarántom a fegyvert és esik aki eddig lőtt.Valami nagyon nem kóser...
És a fenti két különböző állapot egymást váltogatja , átmenet nélkül. Vagy esek kelek vagy átmegyek Shroudba.
Csak és kizárólag azóta van így mióta kivan maxolva az összes szint! Eddig ilyen nem volt...GhostPetya (#7377) Sorry nem válasznak akartam!
[ Szerkesztve ]
LG 65" C2 * Samsung Q935B * Nv Shield Pro * Edifier S360DB *
-
válasz
Pro!Petya #7380 üzenetére
Ezért jobb a HC.Kevésbé jönnek ki a net és a szerverproblémák,esetedben lehet pl.az is,hogy a játék szerint pont valami szintváltás határán billegsz,és kicsit lejjebb többen játszanak,közelebbi szerveren,de amikor feljebb tesz,ócskább szerót kapsz.HC-n azért nem látszik ennyire,mert kicsit taktikusabban tudod kompenzálni a csúszást(bár sokszor még itt is esélytelen pl.átfutót lelőni,úgy csúszik a hitbox,pedig pl.SMG-vel lősz,és egyetlen golyónak kéne találni),nem feltétlen rusholni,lehetőleg kerülni a rushereket/messzebbről számítani rá,nem belefutni point blank helyzetekbe..
Plusz killcam sincs,ami mérgeljen,de legalább respawn ráközelítéskor kitalálhatod,merre érdemes próbálkozni,még látod,merre ment tovább,aki lelőtt,mert rögtön respawn van,nem kell killcamot nézni,elnyomogatni.
Egyébként,valóban b...tak valamit a játékkal egy ideje,kábé azóta ilyen,amióta megjelent,hogy vadászni kell a játékmódot Mosh Pitben,de úgy is ragad,nem random,míg ki nem lépsz.
A másik,ami jó dolog még,a crossplay.Nekem sokszor az van,hogy mindenki maxközeli,de pl.csak én vagyok PC-s,és sokkal jobb körök mennek,mint amikor összedob a lengyel,francia,német szerveren ülőkkel,ott esély sincs.Ráadásul a konzolosok sokkal csapatjátékosabbak,teljesen jó pl.amikor akár PS-XBOX-PC vegyes klánok mennek,még a Shipmenten is van annyi,hogy azért nyerjük meg a kört objektívákkal,már küzdöm is fel magam winrate-ben szépen,valami 60+ nyerést szedtem össze 3 hét alatt.Pap leszek az kurvaisten! Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:LorenzoHUN#1760666 EA ID(BF-ek): BandiHUN Xiaomi MI 9T 6/128
-
Pro!Petya
addikt
válasz
LorenzoHUN #7381 üzenetére
Én is pont erre gondoltam hogy 2 szint között vagyok ahol a rendszer ide oda dobál.
Viszont ekkora kontraszt nem lehet mert az egyik olyan mint ahol az emberek életükben először játszanak fps-t, ott ugye mindent bead , a másik szint meg kb mintha versenyfelkészülési időszakban berak bot-nak az esp játékosok közéAz utolsó dolog amit a játékkal csináltam jópár napja az annyi hogy Moderate - ről Open-re állítottam NAT-nál. Ez nem tudom mennyire befolyásoló tényező
[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
válasz
Pro!Petya #7380 üzenetére
Nekem meg pont az ellenkezője
Mivel volt egy lmg killes feladat és még az 1 acsis feladatot sem tudtam le gondoltam felpakolok egy kiegészítőt a pkm-re és hajrá mehet 24/7-be shipment.
Valami brutál módon lehet vele alázni"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Segal
veterán
válasz
danilla #7367 üzenetére
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Pro!Petya
addikt
Tegnap vagy azelőtt toltam rajta egy 12K-s kört és nem voltam még úgy se az első
Nekem is esnek jó körök nem arról van szó, de ez az összevisszaság elkedvtelenít mert hiába nyerek ha nem élvezem mert tudom hogy utána jön valaki ~2 óra gameplay-el és kispisztollyal vagy késsel megcsinál szárazon én meg felspeccelve el sem találom nem hogy megölömLG 65" C2 * Samsung Q935B * Nv Shield Pro * Edifier S360DB *
-
Pro!Petya
addikt
válasz
Dave567 #7387 üzenetére
Vodafone Kabel
ping 24-50 között szokott lenni game közben. (ez sem az igazi szerintem mert BFV alatt többnyire ~20 körül alakult mindig és azt konstans is volt, itt meg ahogy esik ...)
(#7386) Csokishurka
+1[ Szerkesztve ]
-
bandi0000
nagyúr
Sràcok, miért van boxon, hogy 3 h jàték alatt legalàbb 5x kivàg mert új update jött és a jàték újraindul, PS es haverok nem igen panaszkodnak hasonlóra
Xbox One: bandymnc
-
-
Pro!Petya
addikt
válasz
Dave567 #7392 üzenetére
Semmi packet loss / burst , vagy egyéb!
Annyira sok a difi időben néha a killcamben hogy azt nehéz a ping meg egyéb dolgokra ráhúzni, mert konkrétan a karakterem utolsó interakcióit nem látom vissza.
(PL: ez a mikor már előre lövök mert hallom hogy trappol az enemy, beszalad a tűzvonalba, utána rám fordul visszalő meghalok.
Killcamben erre annyi van hogy mikor lelő még csak akkor készülök lőni ...)[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
Battle Royal mikortól várható?
-
Segal
veterán
Pont ma volt róla szó...
Én nem azt mondom hogy minden egyes kérdés előtt nyálazzuk át az egész témát de legalább egy picit olvassunk már vissza.."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Dave567
addikt
válasz
Pro!Petya #7395 üzenetére
Nálam is ez van néha. Mint kiderült a Diginek elég szar a külföldi kapcsolata, és bizony én szenvedtem sokat a játékkal, mert Burstölt is néha. Upc meg most semmi, 50 alatti ping majd nem végig.
Ez nem azt jelenti, hogy jó a játék mert marha szar, de HC-ban már sokkal jobb.. -
balage1989
tag
Hali!
Gun fightba miért más az fov?A jó munkát és a rossz kocsmát még nem találták fel...
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Pro M2 2022 11 12,9", Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető
- Apple iPad 9 - es sorozat 64 Gb RAM WiFi + Logitech Combo Touch billentyűzet
- Gigabyte Superb 720 GE-P610A-C2 80 plus minősítésű ATX tápegység
- Google Pixel 7 PRO 128gb - Granciális - Új (csomagolás bontott), Újszerű, Használt - Beszámítás ok
Állásajánlatok
Cég: KIFÜ
Város: Budapest
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest