Hirdetés
- Milyen asztali médialejátszót?
- Videószerkesztés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- [Re:] Japán és Hollandia is csatlakozna az USA Kína elleni szankcióihoz
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós kamerák
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adakiller
senior tag
nem értem hogy a holzerral bármiylen messziről lövök nem ad longshotot. ez az egy kell csak az aranyhoz és hiába a messzi killek nem írja ki és nem számolja
-
Shadowfax
addikt
Srácok, nálam a Season one moshpit-nél 10 esetből kb. 8-szor van Vacant pálya és csak 2-szer Shipment. Nálatok ez hogy alakul?
Oké, szeretem a Vacant-ot is, de a Shipment sokkal eszelősebb. -
ProEvoFan
nagyúr
Nekem sem jönnek be az új pályák.
-
Acheron
őstag
válasz
Shadowfax #6202 üzenetére
Tegnap ugyanez volt HC -n, 5xVacant és egy Shipment. Már azt hittem, new map weekend van, de utána elkezdte beadni a többit is.
(#6203) boogie84: Rá kell érezni. Tegnap már sikerült egy 56-45 K/D kört hozni, sajnos a choppert már nem tudtam behozni (egyel előtte szedtek ki...), de a Wheelsonnal nagy dara volt az ellenfél zászlójánál. Fegyver upgrade - re tényleg kiváló. -
Mappa
addikt
Jó ez az update, fekete képernyő csak a zene szól, menüből kifagyás, multi menü alól kifagyás. Egy percet nem tudtam vele játszani.
nem kötelező megadni
-
newmoonlight
aktív tag
válasz
Nagy.Úr #6209 üzenetére
Őszintén szólva én egy MW2 Remastered-et is szívesen látnék. (Kb. 2 éve hülyítik vele a jónépet.)
“Míg az ENIAC számológép 19 ezer vákuumcsővel van felszerelve és 30 tonnás, a jövőben a kompjútereknek talán ezer cső is elég lesz, és az is lehet, hogy nem lesznek nehezebbek másfél tonnánál.” (Popular Mechanics magazin, 1949.)
-
Nagy.Úr
tag
válasz
newmoonlight #6216 üzenetére
Én is, biztos vagyok benne, hogy többeknek lenne rá igénye, mint pl a Cod4 Remastered-re volt anno, a gyenge host rendszer ellenére az volt az a cod amibe a legtöbb időt beleraktam még annak idején.
-
newmoonlight
aktív tag
válasz
Nagy.Úr #6217 üzenetére
Imádtam. Olyan 250 nap volt a nettó multis játékidőm.
“Míg az ENIAC számológép 19 ezer vákuumcsővel van felszerelve és 30 tonnás, a jövőben a kompjútereknek talán ezer cső is elég lesz, és az is lehet, hogy nem lesznek nehezebbek másfél tonnánál.” (Popular Mechanics magazin, 1949.)
-
dombi81
senior tag
válasz
newmoonlight #6218 üzenetére
MW2 és az MW3, mindkettővel két, két és fél évet játszottam. Eredeti ötlet volt, különlegesen jó pályák. Semmi extra, mégis a legjobb részek.
-
Nagy.Úr
tag
válasz
newmoonlight #6218 üzenetére
Én olyan nettó 1800 órát, MW3-ba már jóval kevesebbet, kb ~300 körül, az már nem volt annyira jó mint az előd.
-
newmoonlight
aktív tag
válasz
dombi81 #6219 üzenetére
MW3-ban nem volt Marathon perk, ezért nem lopta be magát a szívembe. Az MW2 pályái gyönyörűek voltak. Egyediek, karakteresek, élvezetesek. A későbbi COD-ok pályadesign-je nagyrészt kimerült a romhalmazokban, meg a kaotikus, memorizálhatatlan, zegzugos labirintusokban.
-
Dave567
addikt
válasz
dombi81 #6215 üzenetére
Legalább olyannak kéne lennie mint az MW2/3-ban, lehessen választani.
(#6217) Nagy.Úr: Ja, jól el is kúrták, nem kell ide még egy olyan fos, ezt a szériát sajnos el kell engedni..
A két fő alapító miatt ment jól, de ők leléptek, és az egész cod széria is, a süllyesztőbe került.[ Szerkesztve ]
-
dombi81
senior tag
válasz
newmoonlight #6221 üzenetére
Nálam a Black Ops-os ugra-bugrák és a falon futkosás tették be a kiskaput. Nem voltak méltók a korábbi részekhez. Hálisten leszoktak róla.
-
pontyos
senior tag
Srácok, hátha van valami trükk! Win7 kompatibilis módban futok, RX 590, I5, 16GB ram mellett, a pálya betöltés akadozik,szépen fut a game, de időnként megáll 5 másodpercre, főleg új helyszínek előtt. Single plyert viszem, de így elég sza.
A gépben egy WD 1TB os vinyo van. -
Acheron
őstag
válasz
Nagy.Úr #6227 üzenetére
Dettó, de ahogy először a Shoothouse -al sem tudtam mit kezdeni, úgy a Shipment is szokhatónak tűnik, ha az ember rájön a logikájára. A videók alapján azt látom, hogy bár az a mondás, hogy ez a nagy daráló miatt nem kedvez a kempereknek, szerintem épp az érvényesül, aki a hátát biztosítva kis helyen marad, és elkapja a berohanókat. Minden más esetben oldalról - hátulról pillanatok alatt kiszednek, iszonyú szűk a hely és ahhoz képest sok a játékos
-
xxx86
csendes tag
Sziasztok, tudnátok segíteni nekem olyan problémám, van, hogy akár milyen beállítások mellet játszók megjelenik a mikró szaggatás és igy nem lehet vele játszani.
-
JSaN
őstag
Arra sajnos nincs megoldas, mivel szerver problema. En is igy jatszok nap mint nap megjelenes ota, allando mikro laggok, beakadasok stb.
A sok skin melett talan majd foglalkoznak a jatekkal is a keszitok.Mas: Napokban elkezdtem HC-ni es SD-ni, mivel most mar meguntam hogy ah egyszerre tuzelunk egymassra 10bol 10er en fekszek ki, vagy ha lovom enemy-t hatba, megfordul es egybol leszed. HC-n a minimal HUD es az 1-2 golyo talalta kompenzal valamennyire, el is felejtetem hogy ilyen jo. Regen cod4ben nagy HC SD-s voltam.
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
spanglee001
addikt
a mikrolagra megoldás többszálas proci, 4 mag 4 szál kevés ennek játéknak, én cseréltem nemrég a procit és ramból is 32giga lett hibátlanul fut a játék, és nem szerverprobléma. azért mert kevés a vas nem a játék a hibás...
[ Szerkesztve ]
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
Dave567
addikt
Nálatok is folyamatosan az M4/Mp5 páros megy? Ritkán látok embereket mással nyomni...
Körkérdés: Szoktatok figyelni a K/D-ra? Vagy az nem érdekes, inkább csak nyerjünk?
[ Szerkesztve ]
-
Xaels
félisten
válasz
Dave567 #6234 üzenetére
Ezek mentek most nálam a dXP miatt, hogy meg legyenek a cuccok hozzájuk, meg MP7. Eddig szenvedtem, de MP5 meg MP7 nagyon adja, Cyberen 22kill, SD-n 13kill, Picadilly DOM 4,4 KD. Persze lehet aztán az új kontroller is hozzáad a teljesítményemhez a hosszított analóggal.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
-
Csokishurka
őstag
-
Nagy.Úr
tag
válasz
Dave567 #6234 üzenetére
Volt egy HQ Shoothouse-on ahol én szedtem le az összes HQ-t egyedül, mondanom sem kell milyen lassan szedi ha 1 ember van ott. Meghaltam vagy 50-szer, vagy még többször de legalább nyertünk. Nekem a TDM, KC unalmasak, mert csak az ablakban, sarokban ücsörgés megy bennük.
-
szp77
csendes tag
válasz
Csokishurka #6244 üzenetére
Szia! A játékkulcsot hol tudom aktiválni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, EPIC Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xbox Series X|S
- World of Tanks - MMO
- Milyen asztali médialejátszót?
- Videószerkesztés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Windows 11
- [Re:] Japán és Hollandia is csatlakozna az USA Kína elleni szankcióihoz
- Óra topik
- Több ponton spórolhat a Galaxy S23
- További aktív témák...
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Erős "Grafikus" Laptop Tab -40% 15,6 AMD RYZEN 7 5700U 16/512
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M2 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehe
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M2 IPAD PRO 2022 11 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Garmin Fenix 7X solar, 42mm Rose, 2hetes, Számlás
- iPhone 14 Pro 256gb, purple ,független, bontatlan
Állásajánlatok
Cég: ELIN.hu Kft.
Város: Budapest
Cég: Webtown Informatika Kft
Város: Budapest