Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Wans

  aktív tag

  válasz venom8888 #3113 üzenetére

  -cod mw 2019-ben van 17 palya (ejszakiakat nem szamoltam bele)
  mw2-ben volt 16 megjeleneskor.

  -uj motor, olyan grafika, hogy tudvan, hogy codrol van szo befosok tole.

  -egy fegyvert 6millio felekeppen tudok osszerakni ugy, hogy vannak olyan kombinaciok, amik masik jatekstilust kovetelnek meg.

  -van spec ops mod, amire meg nem neztem ra, de az sem lehet unalmas

  -ahogy hallottam a single sem lett olyan sz@r

  -20v20-as palyak

  -1v1; 2v2-es palyak

  -vegre van crossplay igy en is tudok majd haverral jatszani, akinek ps4-e van es jenleg ez a legnagyobb cim, amin van crossplay, szoval sztem ez nagy szo.

  -szoval sztem most kivetelesen van benne tartalom rendesen. hosszu evek ota most erzen eloszor azt, hogy valami produktivat akartak gyartani, ami egeszen jol sikerult is. szinte mindenki tudja azt jatszani, amihez kedve van. van aki 20v20 van aki 1v1 van aki normal. aki ezek kozul sem tud valasztani, annak sztem nem a jatekban kell keresnie a hibat, hanem nem az elvarasait az adott szint fole (ami most jo szint) emelni mindig eggyel, mert akkor valoban soha nem fog semmi sem megfelelni.

  +a multiplayert is megcsinaltak ugy, hogy majdhogynem mindenki tud abban a cod rendszerben jatszani, ami az elozo reszekbol a legjobban tetszett neki. ha scorestreaket szeretted ott van. ha a specialist bonust szeretted az is ott van. ha a killstreakkel szeretnel killstreket szerezni az is ott van (killchain)... stb. szoval multinak a rendszeret is f@szan kigondoltak sztem, mert a perkeknek tenyleg van valodi jelentoseguk megint.

  [ Szerkesztve ]

  Origin: Provoxion

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés