- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen széket vegyek?
- SSD kibeszélő
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CES 2025: AI a grillsütőben
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
N_A_S
veterán
RivaTuner OSD nem jelenik meg újabban a játékban, tudtok erre valami megoldást?
https://tinyurl.com/phnas
-
csibe1
addikt
válasz Laraxior #27298 üzenetére
Az elején még most nem annyira jön be, de majd meglátom.
Először a HDR-t meg az AX50-est húztam max-ra, aztán az M82-est próbáltam, de az nagyon furán lőtt, késett rendesen. Talán a lagg miatt, de annál nagyon észre lehet venni.
Lehet nagyon megszoktam a Kar98-ast, azt most toltam végig. (csak a cuccokat)
Mentem egy kört a HDR-el is közbe, mert oldalváltásnál az alapkonfigot adta be.
Kicsit jobban ütött, mint a Kar98.Tényleg van pár érdekes játékos, nekik mintha nem is lenne füst a pályán.
[ Szerkesztve ]
" Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
CptAdamica
veterán
Úristen, tegnap nyertünk egy duo kört, mennyit szívtunk érte te jó isten... Gondolom együtt álltak a csillagok, vagy nem tudom, hogy mi történhetett.
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
nitro16
senior tag
válasz Laraxior #27292 üzenetére
Hiába a jó kombo ha a sok paraszt mindig lelép. Tegnap meg ma is kb 5-5 órát bele nyomtam mert van dupla battle pass xp. Jó ez a payload mód csak az, hogy oldalváltásnál a fél banda mindig lelép az kurva gáz. És onnantól már megette a fene az egészet mert bazi gyorsan végig mennek.
-
csákány.
aktív tag
válasz Khaosz55 #27286 üzenetére
Tegnap Payload-ban én is találkoztam néhány csalóval. Az egyik sniper-rel falon keresztül, az átláthatatlan zöld füstön keresztül, tereptárgyak-fák mögé bújó embereket is egy pillanat alatt szedett le. Az egyik killcam kb. 5 másodperce alatt velem együtt 3 embert szedett le, akiket nem is látott - csak pislogtam!
Nem értem a csalókat, értem én hogy fontos a sikerélmény, de ő is tudja, hogy ez nem valós siker nem???[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
Payloadra kulon kasztot kell csinalni amivel bazi jol lehet ervenyesulni.
Kell egy potyogtetos fegyver, mondjuk nekem a C58 van, hatra pajzs, thermite, meg fust. Loszeres láda.
Ez a legjobb kombo*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
csibe1
addikt
Így visszagondolva párral találkoztam én is, mint pl. az ejtőernyős beakadás.
Tegnap le is szedtek Payload közben, mert beakadtam a lámpaoszlopba vagy mibe, és a nyílt terepen futhattam; valaki meg mindig ül a tűzoltóság tornyában.[ Szerkesztve ]
-
csibe1
addikt
Eddig nem nagyon találkoztam ilyesmikkel, de tegnap kiestem a platóról a kocsi oldala mellé menet közben.
Meg is lepődtem rendesen, hogy mit keresek a kocsi mellett az úton.
Shipmenten meg megállt a levegőben a karakterem, kívűlről láttam, majdnem úgy nézett ki mintha megfeszítették volna, mellettem ugyanígy egy másik emberke; aztán beadta a finishing move-ot. Valamit megint sikerült eltolni.
Tényleg nem tudom mit csinálnak a programozók, pedig biztos nem 500Ft-os órabérben fizetik őket." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
Xaels
félisten
válasz csibe1 #27283 üzenetére
Ilyen bugok, glitchek állandóak. Volt amikor láthatatlanná tette az embert bizonyos épületek ajtajai, nem lehetett átlőni a lépcső korlátját az egyik irányból stb... legutóbb pl. a buystation volt ilyen. A mellette levő épület egyik ajtajából láttad, a másikból nem...
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Khaosz55
addikt
válasz CptAdamica #27261 üzenetére
Tegnap játszottunk warzone-t haverokkal. A félidőnem kiestünk elkezdtünk spektelni. Olyan szintű csalások wallhack aimbot van hogy eszméletlen. 30-40 de még 50 killes embert is láttunk. Falon át mindenkit látott és akár 40-50 méterről simán az összes lövés fejlövés volt. Nem egy embernél hanem az utolsó 3-4 szűkülésben a játékosok 70-80% csaló volt. A végén az nyert akinek jobb a cheat programja. Nem hittem a szememnek. Totálisan játszhatatlan a game. Legalábbis nyerni nem fogsz, csak nagy szerencsével az tuti. A 100K csaló kitiltása kb olyan mint erdőtűzre a vödör víz. Beregisztrál újra megveszi a cheetet és lehet menni.
A másik meg, hogy jól tönkre vágták a játékot. Onnantól kezdve, hogy ingyenes meleg ágya a csalásnak. 1 éve nem volt ilyen kaotikus a helyzet, bár akkor is voltak rendesen.
[ Szerkesztve ]
-
nitro16
senior tag
válasz csibe1 #27283 üzenetére
"valamit rendesen elcsesztek a Payload-nál, mert nem lehet a platóról normálisan lőni."
+ A platóra se lehet normálisan lőni mert valamikor beadja valamikor meg nem. Rajta van a srác oldalról swiss-el becélzom és semmit nem sebez, vagy pl ha rajta fekszik a platon hátulról oda megyek elkezdem lőni és nem fog rajta a golyó....
-
csibe1
addikt
válasz BITBOYS #27281 üzenetére
Igen, multiban is vannak, mellé még veszett gyorsan is mennek, és sima alap irányzékkal is halálpontosak.
Meg lehet őket szorítani (inkább kisebb pályán pl. Shipment), de figyelni kell rendesen, nem árt valami gyors smg vagy soti meg pár akna." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
válasz Laraxior #27282 üzenetére
"Amugyse elethalal dolog, szoval nem fogok kiakadni, ha legyoznek."
Tényleg nem, csak hát megint a porhintés megy, mert ez a pénzről szól, és x-edszerre már veszett unalmas ugyanaz a lemez.Más: valamit rendesen elcsesztek a Payload-nál, mert nem lehet a platóról normálisan lőni.
Elküldök 25-30 lőszert, és semmi látszata nincs; az emberke vígan fut tovább.
Tényleg egyre elcseszettebbek ezek a frissítések, már rendesen herótom van ha meglátom, hogy megint tölt valamit a program." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
BITBOYS
addikt
válasz tupacamaru #27270 üzenetére
Tegnap payload alatt is találkoztam legalább 5 csalócskával
Főleg boostot használtak vagy mit.. lövöm de nem fekszik el, mert folyamatosan/azonnal regenerálódik a health. -
WaterWave
veterán
Működik el se hiszem...
Újrarakás megoldotta a problémát...• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
csibe1
addikt
válasz WaterWave #27273 üzenetére
Nem PS5-ön játszok, de kérdezd meg egy ismerősödet aki szintén PS5-ön játszik, hogy neki milyen könyvtárak vannak letöltve. Ha neki van valami multiplayer pack 1 nevű könyvtára feltölthetné valahová,letöltöd és bemásolod hátha működik a dolog.
Amúgy guggli a barátod: multiplayer pack 1 missing ps5
[link]
"Nos, ha megosztja a játékokat, jelentkezzen be az elsődleges fiókba. Lépjen be a modern hadviselésbe, és a menüben menjen jobbra az mw -hez, és azt kell mondania, hogy a letöltés felfüggesztve a kampányok és a multi számára. Kattintson bármelyikre felfüggesztett letöltésre, és megjelenik egy előugró menü. Nyomja meg a letöltés minden csomaghoz gombot, és lépjen ki a játékból, jelentkezzen be újra saját fiókjába, és hagyja letölteni. Miután mindezt letöltötte, saját fiókjával folytathatja a játékot. "Guggli fordítás amúgy, de hátha segít.
Érdemes körülnézni külföldi fórumokon, mert jó eséllyel előbb találsz megoldást." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
Akkor szerencséd van? Párszor úgy leszedtek, hogy ha volt killcam (valamiért nem mindig van) csak pislogtam ez meg hogyan sikerült neki. Biiiiztos annyira übrpróóó játékos, hááát persze
-
WaterWave
veterán
válasz nitro16 #27245 üzenetére
Most raktam az egészet újra...
CD tartalom felmásolása után a játéktartalom kezelésénél 16 darab letölthető csomagom van, de nincs benne a multiplayer pack 1
Most netről szedi az 1.41 verziós cod frissítést, de azzal se lesz szerintem jó...
Tehát újrarakás után szűz ssd-re sincs ilyen packom... Mi a szhart csináljak még...?• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
gjung44
tag
aki a pálya szélén gyüjtögeti a pénzt, nem csoda hogy nem találkozik velük. ugorj a storage-be minden meccsen aztán te is találkozni fogsz velük. van böven, csak nem a plunderezöket hajkurásszák hanem fegyvert fejlesztenek
-
Acheron
őstag
Tény, de 1000h+ óra játékba tolt idő után feltűnnek az anomáliák...
-
tupacamaru
veterán
válasz CptAdamica #27269 üzenetére
Plunder-ben alig van csaló, van hogy hetekig nem találkozok eggyel sem. Az hogy valaki szerint mindenki csak ha lelövik, attól még nem biztos hogy csalnak is.
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Acheron
őstag
válasz KaitouP #27259 üzenetére
Nem szokásom feladni, ha belekezdek valamibe De azért még emlékszem, amikor a hagyományos billentyűről áttértem egy middle billentyűzettre, és egyben a G403 -at cseréltem G502 -re, mekkora törés volt a játékban megszokni az új perifériákat - gondolom ez a kontrollerre hatványozottan igaz. De jó lesz az, érzem Jövő hónapban bezsákolom az MW1 és (főleg) 2 remasterd verziókat - mire végzek a három Campaign -al, remélem megjön a rutin a kontrollerre is.
#27258sinick: Akkor már működik? Örülök, ha megoldódott - bárhogy is.
#27261CptAdamica: Nem lehet eleget . Nap mint nap vannak ügyesfickók - érzésre a WZ (plunder) -ben többel találkozok (Olyan távol van, hogy sniperrel nem bírom kiszedni, erre valami puttyogó SMG -vel visszalő és ledarál, stb) Bosszantó, ezért is mozgok leginkább multi vonalon - ott is van sunnyogó, de arányaiban kevesebb (legalábbis én így érzékelem). -
csibe1
addikt
válasz CptAdamica #27266 üzenetére
Ránéztem, azt hittem a Ferivel beszélgetnek.
Az is benne van, de a K/D arány érdekesebb.
Előfordult, hogy 1-2-es szintű emberke volt a legjobb a szerveren. Biztos nem csalt 75 killel, a másodiknak meg talán 41 volt.
Nem tudom mit csinálnak, de valami biztos van, mert egyik körben vagy 2-3-ban jó minden, aztán meg esek kelek, mintha mellé lőnék." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
CptAdamica
veterán
válasz csibe1 #27265 üzenetére
Megnéztem a srác legújabb videóját: Warzone SBMM I Bot lobby-t mindenkinek! és amúgy érdekes dolgokat mond. Amúgy azt én is éreztem, hogy ha délelőtt játszok, akkor sokkal jobb lobby-kat kapok, na meg sokszor néztem jackfrags, westie meg drdisrespect stream-jeit is és az a durva, hogy az általuk megölt játékosok szinte mindig kis szintűek és az a vicces, hogy az engem megölő játékosok szintje meg mindig magas.
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
konci79
őstag
Igen.. Én csodálkozva olvasom itt a killeket, én már egynek is örülök... Egyszerűen hihetetlen, hogy szinte semmi sikerélményem nincs, nem vagyok pro, de azért annyira sz.rnak se gondolom magam, ami indokolná,hogy szinte senkit se tudok lelőni. Ma is Sniperral 2x eltalálom messziről ( távcsővel is alig látszott), erre assaulttal simán leszedett 2 kis sorozattal. Én meg elsőre fekszem vagy meg is pusztulok rögtön. Ezzel nem nagyon tudok mit kezdeni.
-
Laraxior
titán
Allitolag hardver alapu a ban, ugy azert nem olyan rossz. Ha tenyleg igaz. Bar gondolom az is megkerulheto
*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
jozefgucci1
addikt
Az is dúrva , hogy kiraktak ennyi csalót ,de a legdurvább , hogy " nem rendelkezik játékba épített csalásellenes-rendszerrel " 2019-ben kiadni egy ingyenes játékot mekkora öngól már .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
CptAdamica
veterán
Őrületes mennyiségű csalót bannoltak egyetlen nap alatt a CoD: Warzone-ból
Azért tényleg nagyon durva, hogy 100k csalót vágtak ki és mennyi lehet még. Ma is gyerek mögém kerül, észreveszem elkezdtem lőni és 1mp alatt ledarál. Jön a killcam, a célkereszt végig a fejemen, nulla recoil és látszott, ahogy földre kerülök, ahogy szépen követte a célkereszt a fejemet a földre, semmi mellé lövés. Kíváncsi leszek arra az 1 évig fejlesztett anti cheatre.„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
KaitouP
nagyúr
válasz Acheron #27255 üzenetére
Ne add fel, mert nehéz lesz az elején. Nekem egy hónap kellett, amikor a szériát átvittem konzolra PC-ről amikor a Ghosts megjelent. Bukdácsoltam, holott egérrel elég jó player voltam szerintem, de idővel belejöttem. Szóval jó lesz az.
Magyarország legnagyobb PlayStation specifikus weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
jozefgucci1
addikt
Nálatok milyenek a szerverek az utóbbi napokban ? Nálam tegnap a nattyp átváltott Strict-re ,de a ping rendben volt a kezdőképernyőn aztán játékban már 120 feletti volt . Volt olyan kör ahol nem tudtuk egymást lelőni akkora volt a ping mind a két oldalon .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Acheron
őstag
válasz KaitouP #27252 üzenetére
Köszönöm, ezt feltételeztem, de így már biztos. A Campaign nem gond, azt valószínűleg újra kitolom majd konzolon is, ha másért nem, gyakorlásnak jó lesz. Sok idő lesz, míg beleszokok a kontrollerbe - egyébként sincs túl sok időm játékra napi szinten, a konzolért pedig a lányommal is meg kell küzdeni, jobban tetszik neki azon a Genshin Impact .
#27254WaterWave: Hogy érted, hogy nem tudsz multizni, ha van lemezed? -
WaterWave
veterán
játék, mert nem tudok multizni.... warzone-hoz nem kell.
De újrarakom a játékot, hátha akkor majd jó lesz..• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
KaitouP
nagyúr
válasz Acheron #27251 üzenetére
Jajaja! Nyomhatnám PC-n is mert adott a gép hozzá, de már nincs kedvem szórakozni vele. Pedig játszok PC-n is (Valorant, R6S, etc.) , jelenleg olyan 60-40% arányban a PS5 javára.
Igen, minden eredményed meglesz, felhőbe ment, és cross-progress van. (A Campaign save fájljait bukod csak.)
Magyarország legnagyobb PlayStation specifikus weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
Acheron
őstag
válasz KaitouP #27249 üzenetére
Ezek szerint már csak konzolon tolod.
Én még egyelőre PC -n, bár már megvettem a konzolra is (MW, végre lemezes verzió is van), de egyrészt kell még egy 4k 120Hz TV, másrészt alighanem még jó ideig jobban le fog kötni a kontrollerrel való balgálás a sok éves egeres múlt után, mintsem hogy az fps -eket figyeljem...
De egyelőre marad a PC, még van pár kitűzött cél, ami kontrollerrel még biztosan nem sikerülne. Talán a Plunderben kipróbálom, ott kevesebb a direkt harc.
Btw, ha konzolon is megvan a játék, úgy tudom, mindent átvesz a PC -n elért eredményekből, a feloldott fegyókat, megvett skineket, stb. Jól gondolom, hogy a stat (K/D, W/L, headshods rate, stb) is ugyanúgy átjön?
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Volumio (minden verzió: RPi(ARM), x86/x64, bármi)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vissza a PC Masterrace-re
- EAFC 25
- PlayStation 3
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM