-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khaosz55
addikt
válasz CptAdamica #27261 üzenetére
Tegnap játszottunk warzone-t haverokkal. A félidőnem kiestünk elkezdtünk spektelni. Olyan szintű csalások wallhack aimbot van hogy eszméletlen. 30-40 de még 50 killes embert is láttunk. Falon át mindenkit látott és akár 40-50 méterről simán az összes lövés fejlövés volt. Nem egy embernél hanem az utolsó 3-4 szűkülésben a játékosok 70-80% csaló volt. A végén az nyert akinek jobb a cheat programja. Nem hittem a szememnek. Totálisan játszhatatlan a game. Legalábbis nyerni nem fogsz, csak nagy szerencsével az tuti. A 100K csaló kitiltása kb olyan mint erdőtűzre a vödör víz. Beregisztrál újra megveszi a cheetet és lehet menni.
A másik meg, hogy jól tönkre vágták a játékot. Onnantól kezdve, hogy ingyenes meleg ágya a csalásnak. 1 éve nem volt ilyen kaotikus a helyzet, bár akkor is voltak rendesen.
[ Szerkesztve ]
-
konci79
őstag
Igen.. Én csodálkozva olvasom itt a killeket, én már egynek is örülök... Egyszerűen hihetetlen, hogy szinte semmi sikerélményem nincs, nem vagyok pro, de azért annyira sz.rnak se gondolom magam, ami indokolná,hogy szinte senkit se tudok lelőni. Ma is Sniperral 2x eltalálom messziről ( távcsővel is alig látszott), erre assaulttal simán leszedett 2 kis sorozattal. Én meg elsőre fekszem vagy meg is pusztulok rögtön. Ezzel nem nagyon tudok mit kezdeni.
-
Laraxior
titán
Allitolag hardver alapu a ban, ugy azert nem olyan rossz. Ha tenyleg igaz. Bar gondolom az is megkerulheto
*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
jozefgucci1
addikt
Az is dúrva , hogy kiraktak ennyi csalót ,de a legdurvább , hogy " nem rendelkezik játékba épített csalásellenes-rendszerrel " 2019-ben kiadni egy ingyenes játékot mekkora öngól már .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i7-G3/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM