- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Micro Four Thirds
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Hisense LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mappa
addikt
Cruise missile másnál is bugos? Nem gyorsul be, vagy fél perc mire leér
-
Rinkasime
tag
Nemtudom hogy vagytok vele de nekem nagyon bejövős az új rapid fire LMG
szerintem meta lesz rövidesen. Az a vicces,hogy close rangre és long rangre is alkalmas
-
csibe1
addikt
Éljen, itt a frissítés, 27GB!
Tudnám mi a nyavalyának kell ennyi hely.
Ami a legszebb, tegnap sikerült egész jól beállítani a grafikai dolgokat, most majd állhatok neki megint. -
hcol7
senior tag
amugy regardless minden vicctol kurva jo volt az m1a1 anno
-
jozefgucci1
addikt
válasz
gjung44 #26836 üzenetére
+1 Nálunk is ez van a kör első percében 40 fps aztán valahogy visszamászik 120-ra ,de ez így elég gáz
azt meg sem említem , hogy a beállításaim állandóan elszállnak . A másik , hogy berakták ez a felfegyverzett kamiont + páncéllal , hát ez nagyon kelet még ide .
Jah igen néztétek a battlepass milyen bazári cuccokat ad , hát ez már tényleg a legalja , mintha bucsucs cigányoknak tervezték volna . Az utolsó operátor azzal a villódzó felsővel és maszkal édes f@szom mire gondolhatott az " alkotó " -
-
Rinkasime
tag
Gondolom függ a drivertől is.. ha full hd játszol akkor a render resolution 100-ról leveszed 90-re akkor még annyira nem vészesen pixeles és nyersz vele cirka 20fpst helynként többet is
persze nem tudom milyen beállítàsokat használsz de szerintem érdemes mindent lowra tenni.. vagy ha ha nem akarsz engedni belőle akkor kapcsold ki az élsimítást
-
Kígyó
senior tag
Hali! A frissítés óta elég csúnyán viszaesik néha az fps tartósan, vagyis pár percre. Aztán visszaáll normálra. Másnál is van ilyen probléma?
-
zozika84
őstag
Hali.
Most vettem észre, hogy XsX- en van olyan beállítás, hogy on demand texture streaming.
Ez mit csinal pontosan?
Szebb lehet tőle a játék, ha bekapcsolom? -
BITBOYS
addikt
Szögbelövő brutális
Még nincs meg, most néztem róla vidit. -
nincsnév007
addikt
2021 és egy játék frissítéskor nem tudja elmenteni a beállításaimat
-
Dave567
addikt
válasz
gordonfreemN #26815 üzenetére
Megelőztek, de inkább ne akard tudni, egy bugos rendszer, ami tönkreteszi a játékodat, magyarán...
-
-
Rinkasime
tag
válasz
Dave567 #26814 üzenetére
De láttam.. a Gyurcsány Ferire gondolsz... Amerikai/Canadai szervereken csak multizni tudok,Warzoneban 156pingnél ekezd keresni és felmegy 200-ig,aztán soha,sehová nem dob be,ez ugyanígy igaz Ausztráliára,Brazil,Chile,india és társai...
macedónok nagyon agresszívan játszanak,lettek,észtek szo-szo.. egyedül a törököknél hétvégén a délelőtti/délutáni órákban éreztem,hogy bot lobby 70% 0.50 kd alatt 20% 1.0 és környéke a maradék 10% 1.70 feletti akár 2.0
-
-
KaitouP
nagyúr
válasz
gordonfreemN #26815 üzenetére
Score
Based
MatchMaking -
venom8888
őstag
válasz
jozefgucci1 #26809 üzenetére
Az uj BF ben nem lesz BR,nem veszik fel a kesztyűt a COD al. Csak egy fel ujitott BF4 et csinaltak.
-
craftsman01
senior tag
válasz
jozefgucci1 #26807 üzenetére
Én tegnap töröltem is,ideje tovább lépni.
-
Laraxior
titán
válasz
jozefgucci1 #26807 üzenetére
Játsszál plundert, ha ügyes vagy akkor fegyver sem kell, nem hogy lőni valakire... és dől az XP milliószámra.
-
jozefgucci1
addikt
válasz
Rinkasime #26806 üzenetére
Lenne értelme szerinted ? Haver skóciábol játszik és ugyan úgy 2K/d-s arcokat kapunk vele is miközben neki 0,8a K/d-ja
Az utóbbi hetekben kíváncsiságból próbáltunk kezdő játékosra csatlakozni és az első 5-10 kör ment is szépen sok kill és győzelmek ,de aztán megint jött a szopóág .
Másnál is megvan az a bug , hogy warzonban nem tudsz pénzt kidobni , mert nullát mutat ? Elég régi idegesítő dolog nem igaz , hogy nem lehet javítani , Vagy fegyverek nem látszanak rendesen a földön ezis vicc. Tegnap néztam kicsit a Tefu gyereket és három körben csaló lőtte le amit aztán végig is követett . Gusztustalan ami itt megy . -
Rinkasime
tag
Valamelyikőtök használ VPN-t a könnyebb lobbyk érdekében?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Strix XG27ACDNG - Újszerű
- Intel Core i9-10900 processzort keresek megvételre MA
- HP Z840 workstation 1450W 2db XEON 2697 v4 36MAG,256GB DDR4, Quadro P6000 24GB/M6000 24GB/P5000 16GB
- Fujifilm GFX50S II Garis + GF 50mm F3.5 R LM WR + 3db akkumláltor + Urth Core nyakpánt
- 2025-ÖS Vadiúj Core Ultra 7 20 Magos 20x5.5Ghz RTX 5070 12GB GDDR7 32GB DDR5 1TB M.2 Gamer Pc 2ÉV
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest