- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- UHD filmek lejátszása
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ZIDOO médialejátszók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AI a játékokban és azon túl
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BITBOYS
addikt
[link] Ékes édes apanyelvünk
-
Sontir Fel
őstag
válasz KaitouP #26097 üzenetére
Majd ránézek, köszönöm a válaszokat.
Mióta sikerült egy normális VGA-t beszereznem, beállítottam mindent maximumra. Néztem az RT-t de őszintén szólva se teljesítményben, se látványban nem látok WZben változást tőle ki/bekapcsolás mellett. Lehet az amd kártya miattBFBC2/Steam/BF2-3-4/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz Origin: Mr_Norissz
-
KaitouP
nagyúr
válasz Sontir Fel #26095 üzenetére
Ahogy a kolléga mondja felettem. Az RT elég teljesítményigényes feature, még akkor is ha DLSS mellett használod. Sokat lefog, arra a teljesítményre pedig szükséged lenne a sok plusz fps formájában, különösen ha ki tudod használni egy magasabb frissítési frakvenciájú monitorral.
Emellett értelmetlen a mérleget a látvány irányába billenteni a teljesítménnyel szemben már csak azért is, mert multiplayerben ez nem igazán prioritás. Az események gyorsan történnek, a játékosok az ellenfélre és környezetre figyelnek, a látvány nem tud kamatozni. Single player módban persze már mehet az RT, ott annyira nem lényeg a teljesítmény egy bizonyos határig.
Magyarország legnagyobb PlayStation specifikus weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
hcol7
senior tag
válasz Sontir Fel #26095 üzenetére
kompetitiv jatek(mod)okban sokszor erdemes a teljesitmeny oltaran felaldozni a latvanyt.
-
Fail3D!
addikt
válasz szinesz.bob #26091 üzenetére
Ray tracing on, szóval minden maxon
-
Fail3D!
addikt
válasz szinesz.bob #26089 üzenetére
Köszi! Barátom itt volt nálam, O azt mondta nála ilyen jelenség nincs meg mások is akiknek küldtem nem találkoztak ennyire durván ezzel a jelenséggel, de megnyugtat hogy akkor ez nem egyedi.
-
Fail3D!
addikt
válasz szinesz.bob #26087 üzenetére
Igen ha kiakapcsolom akkor elmúlik, csak nem tetszik a játék. Bár ha kikapcsolom vehetek olcsóbb konfigot is lehet a downgrade lesz a megoldás. Ezek szerint nálad is ilyen ha bekapcsolod?
-
Fail3D!
addikt
válasz CptAdamica #26085 üzenetére
De ha másnál nem ilyen a játék akkor csak lehet valami gond nálam..:) És ez az árnyék meg szemcsesen mozog is.
Viszont 1 dolgot most kipróbáltam... Raytracing bekapcsolása mellett sokkal kevesebb az ilyen hiba.. csak FPS nincs elég..
[ Szerkesztve ]
-
Fail3D!
addikt
válasz gjung44 #26080 üzenetére
Értem én, hogy szoftveres a gond, de akkor másnál is ilyen lenne.. Rengeteg bug van és xar, de az a hiba jelenség ami nálam van úgy hogy más vgaval is kipróbáltuk kiábrándító. Ha ez a jelenség gyakori lenne belenyugodnék, de mivel nem az így mérges vagyok.. valószínűleg lecserélem a procit lapot intelre. Írok ha ez megtörtént és lett változás.
-
Fail3D!
addikt
válasz Viiktor1989 #26078 üzenetére
100 on van. A filmic csak ront a helyzeten.. minnel nagyobb az antialising beállítás annak rosszabb.. és nem ritka jelenségről van szó.. ez minden játék indításnál azonos hibajelenseg, nem csak néha előjön. Hanem mindig ugyan azok a hibák. A repülős pályán és a tv tornyos palyan a legrosszabb .
[ Szerkesztve ]
-
CptAdamica
veterán
válasz Fail3D! #26074 üzenetére
Szerintem nem a konfigod tehet róla, ritka igénytelen tényleg technikailag a játék.
- sokszor a warzone pálya betöltése sem megy rendesen, konkrét pályarészek hiányoznak, csak kékség van a helyükön
- múltkor még a tenger helyett is csak egy babakék placc jelent meg
- volt olyan is, hogy az égben különféle formájú alakzatok voltak, amiben láttam a saját gameplay-emet
- sokszor nincs fegyverem, csak célkeresztem
- a modellek elképesztően lassan töltenek be a menüben, sokszor kb fél percet kell várni a legtöbb esetben
- ládából kiveszel egy fegyver, gyakran teljesen mást látsz először, mint amit dobott
- a render resolutiont sosem tudja megjegyezni, ahogy a window mode-ot sem
- a shadereket állandóan tölteni akarja le
- lépéshangok néha kimaradnak
- régebben még akkor is beakadt a kép, amikor loadout-ból vettem ki a fegyverstb.
[ Szerkesztve ]
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
Tomko78
őstag
válasz Sontir Fel #26067 üzenetére
MW addig volt szép míg össze nem boronálták a CW-el , pár napja jó pár hónap kihagyás után vissza néztem a mw multiba de a menü olyan szemcsés volt na mondom akkor ebből ennyi elég is volt , holott minden maxon volt
„Áldott az Úr, az én kőváram, aki hadakozásra tanítja kezemet, s viadalra az én ujjaimat.”
-
Fail3D!
addikt
válasz tupacamaru #26072 üzenetére
Direkt nem raktam fel, mert régebben ez a profi meg össze akadt majd játékkal, de felrakom és megnézem, hátha ez megoldja.
CptAdamica: lehet felesleges volt, de másnak még nem volt ilyen hibája és csöppet idegesítő, hogy egy nem olcsó konfiggal ilyen problémás a játék.
#26071: már mindent újra raktam, szóval nem hiszem, hogy újabb driver leszedes felrakas segítene.
-
CptAdamica
veterán
-
tupacamaru
veterán
válasz Fail3D! #26070 üzenetére
A GeForce Experience-ben nyomj már egy optimalizálást, hogy utána milyen lesz.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
KaitouP
nagyúr
válasz Fail3D! #26070 üzenetére
Szia! Meg is jött akkor az emberünk. Szétszedned a gépet, variálni a setupod igazából felesleges volt, ez színtiszta szoftver gond. Átböngésztem pár Reddit threadet, sokaknál előforduló probléma ez, megoldás igazából nem igazán rá. Nézd: [link]
Hány százalékon áll a Display Rendering Resolution?
Esetleg egy clean driver reinstall ezen a módon még megérne egy próbát, ha nem tetted még: [link][ Szerkesztve ]
Magyarország legnagyobb PlayStation specifikus weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
Fail3D!
addikt
válasz KaitouP #26068 üzenetére
Üdv! Nálam van ez a probléma. 2560 felbontás. Kipróbálva alap BIOS beállításokkal stb.. csak a COD játékban van ez.. az árnyékok és a tukrozodesek már közepes távolságban is vibralnak és pixelesek. Ha az antialisinget kikapcsolom ocsmány a játék de nincs ez a vibrálás. Win, játék ujratelepites megvolt. Alaplapbol kiszedtem majd újra vissza raktam a procit.. elképzelésem sincs mitől ilyen a játék. A képen látható pálya a legborzasztóbb a hiba szempontjából. VGA mind2 slotban kipróbáltam. Másik dp kábelt is kipróbáltam... Szóval az alaplap proci cserén kívül, nagyjából az összes szoftveres hardveres lehetőséget megpróbáltam cserélgetni, másikat kipróbálni, ami eszembe jutott.
-
KaitouP
nagyúr
válasz Sontir Fel #26067 üzenetére
Az árnyékok "szemcsésessége" a probléma?
-
nyul105
senior tag
válasz Sontir Fel #26064 üzenetére
Nem látszik semmi, de ha ennyire szar felbontást használ, akkot ne csodálkozzon. Vagy ez csak egy képrészlet? Ráadásul olyan, mintha agyon lenne tömörítve a kép.
Nekem a 2xes AA esetén az árnyékok sisteregnek, olyan mintha nem egybefüggő árnyék lenne, hanem hangyák.
Így csak 1xest használok, sehol se kaptam erre megoldást.[ Szerkesztve ]
-
KaitouP
nagyúr
válasz Sontir Fel #26064 üzenetére
Szia! Nincs nagyobb képed? Kicsit iciripiciri hogy látni lehessen, hogy mi a baj.
[ Szerkesztve ]
-
Sontir Fel
őstag
Tiszteletem!
Az egyik kedves ismerősöm egy ideje szenved, hogy ocsmányul néz ki nála a game. Volt már többször reinstall, új win, driver csere. Tegnap már VGA-t és memóriát is cseréltünk a gépben, de nincs változás. Giga 470es lap, 3600x, 2x8gb 3600as ram és 2080 gpu produkálja ezt (árnyékok vibrálása, foltokban stb):
Tapasztalt, ileltve oldott meg valaki hasonlót már?
BFBC2/Steam/BF2-3-4/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz Origin: Mr_Norissz
-
sanyi0627
senior tag
válasz towerpc #26049 üzenetére
Játszok egér, bill komboval és kontrolerrel is. Egérrel sokkal gyorsabban és pontosabban reagálom le a dolgokat. Ez már elég élőny a kontrolleresekkel szemben. Cronus-t és társait ne vedd ide mert ott elég sok mindent lehet állítani( no recoil, autofire, automata ugrás/gugolas stb). Cold war-ba viszont nagyon erősre sikerült az AIM assist.
http://logout.hu/bejegyzes/sanyi0627/uzleti_szabalyzat.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Építő/felújító topik
- Milyen autót vegyek?
- Valorant
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- MSI G31TM-P21 LGA775 alaplap + Xeon E5430 Quad Core CPU
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6/i5-G4/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6220 laptop (12,5/i5-G2/4GB/128SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés