Hirdetés
- Az ASUS sem feledkezett meg a kvantumpontos OLED monitorok szegmenséről
- Ha szimulátoroznánk, és van pénz lóvéra, akkor akad ilyen is a piacon
- Felsőkategóriás NVMe SSD készül a Kingston boszorkánykonyháján
- Nyakunkon az ASUS AMD-s csúcsdeszkája
- 4K-s QD-OLED monitor az AOC-tól, picit talán olcsóbban a konkurenciánál
- Projektor topic
- Apple MacBook
- SAMSUNG 500GB 970 EVO Plus M.2 probléma
- Felsőkategóriás NVMe SSD készül a Kingston boszorkánykonyháján
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Házimozi haladó szinten
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zgospel
őstag
válasz
jozefgucci1 #19444 üzenetére
Na de ez kvázi hardveres dolog, lehetetlen blokkolni a játék szintjén, mert a játékon nem módosít semmit. Hasonló kategória mint a Cronus meg hasonló dolgok konzolra. Egyébként ez nem egy akkora egetverő dolog, mert én kézzel kattintgatom, egy elég régi és olcsó egérrel, és elég durva killeket össze lehet vele hozni. Nem érzem hiányát egy autoclickernek.
A FAL-al inkább az van, hogy brutál nagy a sebzése és mellé még elég pontos is. Ami ha én ölök meg mást akkor tök jó, amikor engem hánynak össze vele Warzoneban 2 lövésből akkor meg nyilván idegesítő
Ugyanakkor ezzel sem lenne gond szerintem, ha a többi fegyver ehhez képest nem lenne jóval gyengébb. Pl egy földröl felszedett szürke FAL teljesen ütőképes a legtöbb szituációban, eközben egy zöld M13-ból pedig 1 tárat bele kell lőni valakibe, hogy bármi történjen. Kb addig van értelme amíg pisztollyal jönnek ellened az első pár percben, utána már nem sok haszna van.
(#19449) GhostPetya ezt ugye te magad sem gondoltad komolyan
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyszerű De Nagyszerű Kecó érdekel?! Kolink Stronghold Barricade ATX! INGYEN MPL az árban!
- GeForce VGA-k 5080, 5090, Bontatlan, Új, 3 év Magyar garis.
- Samsung Galaxy Watch 7 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion GO 2 év garis dobozos 100% akku 1TB SSD+1TB microSD+hordozó tok+üvegfólia+szilikon tok
- Új! JBL Boombox 3 számlával
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.350 mill ft
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest