Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TPM (trusted platform module) topic
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NY_A
őstag
Itt olvasom a fórumon a HC módot, eddig eszemben sem volt kipróbálni. Hát ezt nekem találták ki. Nem tartom magam kimagaslóan jó játékosnak, de azért sz*r sem vagyok. De a MW multija valami eszméletlen hektikus. Van amikor szuperhősként írtom ki az egész szervert, van amikor meg csak esek-kelek. Mikor milyen kedve van.
Na a hardcoreban nem igazán volt eddig ilyen. Ha nagyon rosszul ment sem haltam többet mint öltem. Ha én lövök először és pontosan akkor kész. Márpedig pontosan lőni szerencsére tudok. Nincs az a rengeteg felalá rohangáló ugráló vagy éppen lehasaló idióta. Bár lehet, hogy lenne csak nincs rá idejük. Full reflex és pontosság az egész és nincs az, hogy fél tár után még elrohan, vagy lehasal és lelő. Tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Béta iOS-t használók topikja
- Linux haladóknak
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Path of Exile 2
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TPM (trusted platform module) topic
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- Playstation 4 Pro + 3 db játék eladó
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA CM 650W
- RÉSZLETFIZETÉS.SZLA.GAR. Új noblechairs Epic valódi bőr FEKETE - FEHÉR
- Eladó AirPods 4 (non-ANC) 2 év jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest