- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- Hobby elektronika
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi haladó szinten
- VR topik
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaitouP
nagyúr
válasz
ThySoul #13827 üzenetére
Igazából így "nőttem fel". Világéletemben úgy játszottam fps-t hogy az R1/L1 gombok szolgáltak célzásként és lövésként, valamennyi PlayStation konzolomon. (Egyedül mintha az első két Medal of Honor volt olyan gombkiosztású PS1-en, ahol a négyzetet kellett lövésre használni... Célzás meg ugye iron sight-al nem is volt, csak crosshair. Ezt leszámítva bármelyik játékban ahol lehetőség volt, R1/L1 ment.) Szóval igazából nekem nem nagyon kellett ezt szokni, attól viszont mindig felállt a nem létező szőr a hátamon, amikor elfelejtettem átállítani a PS4-en többnyire alapértelmezett ravaszos beállítást, vagy nem is lehetett (volt egy két ilyen játék). Na ezt megszokni nem volt nehéz, ha kellett, ráerőltettem magam, de kellemetlen volt. Ahol meg opció, ott az R1/L1 alap, nem is értem hogy ki gondolta komolyan hogy így játszanak az emberek kompetitív fps-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A profit csak játék a Red Magic 10S Prónak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Új Dobozos Asus TUF GAMING F15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% i7-13620H 32/1TB RTX 4070 8GB 144Hz
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Samsung 42" Full HD plazma TV eladó olcsón
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged