Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen pendrive-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
repro
tag
válasz hampidampi #2098 üzenetére
Köszönöm!
Volna még kérdésem. MacMni-t használok. A calibre Library-t szeretném menteni másik meghajtóra. Simán át is másoltam. Összese kb. 7Gb anyag. Közben újabb könyvek kerülnek a Caibrébe és egy idő után újra kellene menteni.
Hogyan lehet megoldani, hogy csak hozzáadja az újakat a mentéshez,
Azelőtt használtam a Google Drive-t, de állítólag onnan nem jó visszatölteni a calibre-be. -
repro
tag
Sziasztok!
Már régen csináltam, elfelejtettem.
Hogyan frissíthetem egy másik verzióra a Calibre-t, hogy ne változzon meg és ne kelljen a könyveket újra tölteni,
Előre is köszönöm! -
Zozo0525
őstag
Sziasztok.
Nem teljesen calibre lesz most a téma de szorosan hozzátartozik. Legnagyobb magyarnyelvű könyvcserélgetős oldalom január 3-ig szabad regisztráció van. Semmi közöm az oldalhoz csak aktív olvasója vagyok. Mivel nem szeretnék linket megosztani aki nem tudja melyik oldal privátba keressen -
vonalzoo
csendes tag
Igen, a tartalomkiszolgálóról, ami (mint előző hozzászólásomban írtam) szervergépen nem akar rendesen menni, de 2 asztali linuxon meg ment szépen.
Valamennyit konyítok a webszerkesztéshez, írtam is egy hasonlót magamnak a [phpsel] alapján. Epubból vagy a metadata.opf-ból veszi ki a metaadatot és a borítót. Még olyan finomságot is tud, mint egy szerző több névvel. -
vonalzoo
csendes tag
Ó nem, nem csak a kinézet számít, hanem hogy a java nélküli verzió megy csak. Ha beírod magadnak: http://ip.cim:8080/mobile láthatod Te is, milyen nálam. Valószínűleg az ubuntu-serverrel van amúgy gondja,(amin nincs desktop csak terminal), mert 2 ubuntus asztalis gépen elindítottam a szerver programot, és ott ment a teljes, jávás verzió.
-
vonalzoo
csendes tag
válasz snowdog #2088 üzenetére
Köszi, de nem az a bibi, localhoston próbálom még csak. Tulajdonképpen megy a program, csak a könyvek nem jelennek meg: [link] Viszont a java nélküli működik, de az csúnya: [link]
Google-n keresve itt [link] böngésző-frissítést javasolnak, ami hülyeség, legfrisebb Chrome és FF alatt is ilyen. Egy másik helyen viszont azt írják, hogy ez a hiba az ubuntu alatt van, másoljam rá a windowos fájlokat. Na ezért nem telepítek windowst, inkább elengedem a calibret, használom a saját progimat. Pedig régen ment gond nélkül. -
snowdog
veterán
válasz snowdog #2087 üzenetére
Természetesen nem NAS-ról, hanem a NAT-ról van szó, az előbb ezt elírtam.
"... a fogyatkozó IPv4-es címek miatt a legtöbb internetszolgáltató NAT (Network Address Translation) hálózat mögé helyezi a lakossági internetkapcsolat végpontjait, ami olyan, mintha több előfizető egy nagy router mögött lenne. Ez annyit jelent, hogy az előfizetők kisebb csoportjai ugyanazt a publikus IP-címet kapják meg, amivel az internetre léphetnek. ..)
További információk itt is találhatók: [link] [link] -
snowdog
veterán
válasz vonalzoo #2084 üzenetére
Jól értem, hogy a Calibre-t nem tudtad szerver módban működtetni?
Elsőre nekem sem működött. Az volt az oka, hogy a szolgáltatómnál (Digi) alapból mindenki NAS mögött van. Miután kértem a szolgáltatómtól hogy vegyen ki a NAS mögül, azt követően elsőre elérhető lett a Calibre szerver módban.
Itt is írtam róla: [link]
Ha a linkelt hozzászólás előtti posztokat is elolvasod, talán még érthetőbb lesz mi volt a problémám. -
-
vonalzoo
csendes tag
Kíváncsivá tett a szerver-program, feltelepítettem, de valami gond van vele, a teljes oldal nem jön be (Loading, please wait…You can also use a simple, non-javascript version of this site: here). A csökkentett működik, de az csúnya és használhatatlan...
Itt van egy leírás egy csinosabb darabról, de azt nem bírtam beüzemelni. [link] -
kanocpapa
tag
sziasztok! itt is megkérdezem, hátha: lehet e egy automatikusan frissülő opds katalógust létrehozni (drive-ra vagy megára feltölteni (ha egyáltalán működik))? próbáltam a calibrét és más programokat, de nem igazán sikerül. bár az interneten talált leírásokat követtem, de általában ott elakadok, hogy a tárhelyen megosztott fájlt nem ismeri fel sem a böngésző, sem a könyvolvasó. valakinek ötlete?
(bocsánat, de eddig nem látszott a Prohardveren feltett kérdésem, csak miután elküldtem az ittenit )[ Szerkesztve ]
-
kanocpapa
tag
sziasztok! lehet, hogy volt már kérdés, de nem találom: az érdekelne, van e lehetőség automatikusan frissülő opds katalógust készíteni? látom, hogy van a programban katalógus létrehozás, de kissé macerás minden egyes könyv után elkészíteni. köszi előre is a válaszokat!
-
luxipapa
csendes újonc
-
luxipapa
csendes újonc
válasz hampidampi #2074 üzenetére
azt írja
"calibre, version 4.6.0
HIBA: Ugyanaz, mint a jelenlegi: A megadott hely (E:\CALIBRE4\Calibre Portable\Calibre Library) tartalmazza az aktuális Calibre könyvtárat"
ha elkezdem egyesével bemásolni a könyveket akkor bemásolja és két példányban jelenik meg új és korábbi dátummal
tehát a könyvtár ott van de nem látni csak azt amit frissen bemásolok[ Szerkesztve ]
luxipapa
-
luxipapa
csendes újonc
válasz hampidampi #2072 üzenetére
Szia!
Bemásolom a mappában ott van de elindítom a calibre-t az nem látja.luxipapa
-
luxipapa
csendes újonc
Sziasztok!
A problémát megoldottam. Tudtam telepíteni a 4,6 calibre-t, másik meghajtóra csak most a régi 3.48-t nem tudom elindítani, hogy tudom a régi calibre libraryt bemásolni?luxipapa
-
luxipapa
csendes újonc
kösz de nem segít
[ Szerkesztve ]
luxipapa
-
luxipapa
csendes újonc
SziasztoK!
Segítség vagy tanács kérésem lenne.
Calibre-t használok évek óta, eddig semmi gond, de az új 4. frissítésekkel gondom van: telepítés után indítom " error loadlibrary failed with error 114: nem sikerült egy dinamikus csatolású függvénytár(dll) inicializáló rutinját végrehajtani"
Az error 114-re rákeresve az a javaslat hogy hogy a speciális energiabeállításoknál a váltható dinamikus grafikus rendszer globális beállításait állítsam maximumra.
Beállítás után és a telepítés után simán fut a Calibre.
A gond ez után jön mert ha kikapcsolom vagy újraindítom a gépet elkezd betölteni de megáll
"logonui:rendszerhiba".
Csinálok egy renszervisszaállítást akkor betölt a windows de a calibre-t megin nem tudom frissíteni: megint error114.
Win 10 újratelepítése sem oldotta meg a problémát!
Valakinek ötlete javaslata volna szívessen venném!
Baráti üdv!luxipapa
-
snowdog
veterán
válasz Zozo0525 #2062 üzenetére
Szerintem a Calibre esetén nem annyira a programon van a hangsúly, inkább a könyvtáron, hiszen annak összeállítása tart nagyon sokáig. Számomra ez értékesebb, mint a program beállítás, ami egy esetleges újratelepítés során elveszhet. Ezért tartom én is a könyvtárat egy külső, hordozható HDD-n. Ezt könyvtárat bármelyik verzió alá, bármikor, bárhol be lehet hívni.
-
G.F.
aktív tag
válasz Zozo0525 #2062 üzenetére
Azért, mert megveszed a windowst, még nem kell újratelepítened, csak aktiválni az új seriallal. (persze, ha azonos a verzió). A portable nem az op. rendszerek közti átjárhatóságot jelenti, hanem az egyfajta op.rendszerek köztit, tehát a portable használatával nem fogod tudni linuxon is használni a win-es változatot. Ellenben, ha külső helyen tárolod a könyveket, használhatod a könyvtárat más-más rendszerek alól. Nálam pl. Nason van, és pc-ről ill. mac-ről is elérem.
-gf-
-
Zozo0525
őstag
válasz snowdog #2061 üzenetére
Köszönöm nektek.
Jelenleg egy PC-n használok ubuntu és windows 10-t a windows megveszem hamarosan, mindent újra kell akkor telepíteni az ububntut jobban szeretem de néha sajnos kell a windows.... az ubunto rendszerre is van calibre akkor célszerű lenne nekem is a portable verziót használni hogy minden op rendszerrel használhassam? -
snowdog
veterán
válasz Zozo0525 #2058 üzenetére
Én is csak nagy vonalakban tudok válaszolni, mert nálam többféle Calibre van telepítve (egy Windows 64 alá telepített és több portable verzió), de mindegyikhez egy külső HDD-re telepített "Calibre Library" tartozik. Minden program ugyan azt a könyvtármappát használja.
Ha Windows alá telepített Calibre-t használsz alapbeállításokkal, akkor feltehetően a "meghajtónév:\Program Files\Calibre2\Calibre Library" mappában vannak a könyveid. Ha ezt a mappát lemented, majd a Windows újratelepítése után a Calibre-t újratelepíted, akkor ezt a mentett "Calibre Library" mappát kell majd visszamásolnod. Újratelepítés után magának a Calibre programnak a beállításai nyilván alaphelyzetbe kerülnek (ha csak nem mented el azokat is), de a könyveket tartalmazó "Calibre Library" megőrzi a jelenlegi beállításokat.
u.i. Amint az Phülöp fórumtársunk is írta, a legjobb megoldás a portable verzió használata. Alaphelyzetben én is azt használom, de mivel szeretek kísérletezgetni nálam ezért van többféle verzió is telepítve.
[ Szerkesztve ]
-
-igu-
addikt
válasz maltegra #2059 üzenetére
Igen, a Calibre Library mappa tartalmazza az adatbázist, azt kell lementeni, majd visszamásolni.
Én portable verziót használok és az egészet mentem/másolom vissza Windows telepítéskor. Így az adatbázis, plugin-ek, személyre szabott menü, beállítások, minden marad a régiben.A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
Zozo0525
őstag
Valószínű újra kell telepítenem a windowst. van mód rá hogy lementsem ezt a calibre programot minden könyvel együtt? vagy nem úszom meg és mindent fel kell tennem ismét?
-
G.F.
aktív tag
Azt meg lehetne-e oldani, hogy a Calibrében, ha van két bejegyzes azonos könyvekről, csak a formátum más, hogy azt egy bejegyzéssé változtatni, de abban mindkét formátum megmegmaradna. Az sem baj, ha ez utólag nem állítható, csak a következő hozzáadandó könyveken. Valahol már látni véltem a megoldást, de nem találom.
[ Szerkesztve ]
-gf-
-
snowdog
veterán
válasz szasanyi #2049 üzenetére
A legegyszerűbb megoldás, ha kábellel csatlakoztatod a PC-hez, majd a könyveket a "Documents" mappába másolod. Minden más megoldás csak ennél bonyolultabb.
Esetleg ez még hasznos lehet. [link]Ha a Calibre miatt irányítottak ide, akkor az már kicsit bonyolultabb. De ha csak a meglévő könyveket az eredeti formátumban akarod az olvasóra másolni, akkor a fent leírtaknál egyszerűbb megoldás nincs.
-
szasanyi
félisten
Rendeltem a feleségemnek egy Kindle PW4 2018-at és érdekelne: e-könyve(ke)t PC-ről hogyan lehet legegyszerűbben rátölteni? WiFi és vezetékes kapcsolat is lehet.
Kindle topikból ide irányítottak, de amint látom a témában nem készült összefoglaló. Ha van ehhez vmi gyorstalpaló, vagy rövid leírás az jó lenne aztán kérdeznék ha vmi nem lenne világos. -
snowdog
veterán
válasz drmotto #2045 üzenetére
Szerintem nem kellene elölről kezdenie. Ha létrehozod az új oszlopot, és a régi mellé helyezed, akkor egy YES/NO sorbarendezés után csak át kell jelölni az értékeket (csoportos kijelölés is használható, és akkor pl. az összes YES érték egylépésben átmásolható mondjuk az új olvastam oszlopba). Ez persze csak egy elmélet, de szerintem érdemes lenne kipróbálni.
[ Szerkesztve ]
-
hampidampi
senior tag
-
drmotto
őstag
Létrehoztam calibrében egy "yesno" oszlopot a nejemnek amiben tudja jelölni hogy melyik könyv lett elolvasva, melyik nem is lesz, melyiket tervezi. Be is lettek állítva lassan minden könyv, Y, N, üres jelzésre. Az lenne a kérdésem hogy erre lehet szűrni? Már persze azon kívül hogy az oszlop fejlécére kattintva sorba rendezi. A keresőben a fogaskerékre kattintva, a címke/szerző/sorozat fülön hiába írok be Y-t, nem szűri csak ezekre, egyszerűen üres találati listát ad vissza. Az probléma lehet hogy amelyik könyvet Y-ra állítottuk ott egy pipa van, amit N-re ott meg egy piros X?
-
Oldman2
veterán
válasz hampidampi #2037 üzenetére
Mármint a Calibre szerkesztőjében nem lehet ilyet csinálni?
Én Sigil-t használok szerkesztéshez/javításhoz, ott ennek semmi akadálya és utána a Calibre sem problémázik semmiért.
-
hampidampi
senior tag
válasz Bosco01 #2036 üzenetére
Nem, a Calibre-ben ilyet nem tudsz csinálni. Csak a linear ToC-ot támogatja. Strukturáltnak kell lennie, nem jöhet a h1 után h3.
"WARNING: calibre only supports the creation of linear ToCs in AZW3 files. In a linear ToC every entry must point to a location after the previous entry. If you create a non-linear ToC it will be automatically re-arranged inside the AZW3 file." -
Bosco01
tag
válasz hampidampi #1807 üzenetére
Szia!
Visszatérnék még egyszer erre a problémára. Egy könyvben háromszintű címszerkezet van. Amikor a címsor1 után nem címsor2, hanem címsor3 következne, a calibre automatikusan címsor2-nek veszi, hiába van a forrásban címsor3-nak formázva. A tartalomjegyzék szerkesztőben valóban sok mindent meg tudtam oldani, de ezt nem sikerült. Fordítva működött, hogy címsor2-ből címsor1-et csináljak, vagy címsor3-ból címsor2-t, de címsor2-ből nem sikerült címsor3-t varázsolnom.
Legutóbb a html kódban sikerült valahogy megoldani, de most nem boldogulok vele.
Segítséget kérek!
Előre is köszönöm! -
repro
tag
Sziasztok!
Régóta használom a calibre-t.
Valamikor volt olyan beállítás, hogy meg tudtam adni kimeneti eszközt pl.Kindle, vagy iPad stb., hogy e szerint konvertáljon.
Most át akartam állítani Kobo-ra és nem találom, hogy hol is lehet állítani.
Tudnátok segíteni?
Köszönöm -
Dottore
addikt
válasz snowdog #2029 üzenetére
Bele lehet különben. Pl. {title:titlecase()} Azt hittem a cserére is lesz valami okosság csak nem találom.
-
snowdog
veterán
válasz Dottore #2028 üzenetére
Szerintem ezt nem lehet könnyen megoldani. Ugyanis a lemezre mentésnél a címet , ami a {title}, egyben kezeli. Ebbe a beállításoknál nem tudsz belenyúlni.
Azt elvileg eltudom képzelni, hogy a címet, {title} regex-el, vagy valami hasonló módszerrel menet közben átlehet szerkeszteni, de attól tartok akkor magában a Calibre-ben is úgy fognak megjelenni a címek.Mivel elég keveset tudok a Calibre-ről, talán másnak lesz a számodra kedvező javaslata.
-
Dottore
addikt
válasz snowdog #2027 üzenetére
Köszi! Igen, emiatt cseréli le, de szeretném beállítani, hogy ne alulvonás legyen.
Mindegy is, ami a lényeg, hogy a szintén címben szereplő akár "-" karaktert (ez csupán példa, a vesszőktől hasonlóképp szeretnék megszabadulni) hogyan tudom a könyvek mentése lemezre opció sablonszerkesztőjénél, egy általam kiválasztottra cserélni. Ezer dolgot lehet paraméterezni, csodálkoznék ha ezt nem lehetne.
Például ez a cím:
Rovarok, bogarak gyerekeknek - egyszerűen?Ezt szeretném:
Rovarok_bogarak_gyerekeknek_egyszerűen[ Szerkesztve ]
-
Dottore
addikt
Sziasztok!
Mikor lementek egy könyvet lemezre, a címben szereplő kérdőjelet lecseréli alulvonásra ("_"), amit jobb szeretnék ha nem tenne, vagy pl. a szintén címben szereplő "-" karaktert hogyan tudom a könyvek mentése lemezre opció sablonszerkesztőjénél, egy általam kiválasztottra cserélni.
-
tt124307
tag
válasz Zozo0525 #2024 üzenetére
Vannak olyan microusb kábelek, ahol csak a töltés vezetékek vannak bekötve, az adat nincs. Sokszor ilyet adnak olyan eszközök mellé, ahol ugyan microusb a tápellátás csatlakozója, de nincs vezetékes adatkapcsolata. Az ilyen kábel nem hibás, ez funkcionális kérdés. Legutóbb egy bt headset töltőkábelénél futottam bele ilyenbe.
-
Zozo0525
őstag
Mert sérült a kabel
-
venom8888
őstag
válasz hampidampi #2020 üzenetére
Masik kabellel mukodik, de nem ertem miert kell masik kabel, ugyan az a ki-be menet a kabelnek,.
-
hampidampi
senior tag
-
venom8888
őstag
Ilyenkor mivan? Hozza van csatlakoztatva, es Calibre azt mutatja hogy nincs ezkoz, latni is a kepen. Nem ismeri fel,de miert nem?
[ Szerkesztve ]
-
venom8888
őstag
Sziasztok. HOgy tudom a gepemen levo konyvet ratenni a Kindle-re? Leszedtem a Calibre progit, ra megyek hogy,kuldes ezkozre,es feheren mutatja hogy belso memoriara. Nem ismerte fel a gepem az ebook olvasot? Bele van dugva pedig,ettol tobbet nem igen lehet vele csinalni
-
Bosco01
tag
válasz totasenior #2013 üzenetére
OK, köszönöm!
-
snowdog
veterán
Abban az esetben már valóban mindegy. Ezért készítek időnként a teljes könyvtárról biztonsági mentést, egy zip fájlt. Ha mégis bekövetkezne egy katasztrófa, akkor is csak a legutolsó mentés óta betett könyvek vesznének el. Egy közel húszezres rendezett könyvtárnál (mint amilyen az enyém) nem is maguk a könyvek lennének veszteségek, mert azok aránylag könnyen pótolhatók, hanem az az adatbázis, amit a program létrehoz. Itt főleg a metaadatokra gondolok. Számomra majdnem hogy azok adják a legtöbb munkát.
Tapasztalatom szerint a program nem igazán bántja a könyvtárakat, nálam többnyire az egyéni beállítások, módosítások szoktak elveszni, vagy tönkremenni.
-
snowdog
veterán
válasz konyvmoly2 #2009 üzenetére
Hogy soha ne történjen semmi baj, nálam négy portable verzió van különböző helyekre telepítve, plusz egy sima Windows verzió, alapvetően ezt használom. A portable verziókkal kísérletezem. A könyvek pedig egy külső HDD-n vannak (ezen a HDD-n is van egy Calibre portable), minden verzió ezt a könyvtárat használja (ami valójában nem is egy, hanem 30 könyvár, az ABC minden betűjéhez tartozik egy). Ha problémásnak gondolok valamit, akkor lecsatlakoztatom a könyveket tartalmazó külső HDD-t, és semmi nem fér hozzá.
-
konyvmoly2
csendes tag
válasz konyvmoly2 #2008 üzenetére
Hát, "megoldottam" a magam módján.
Letöröltem teljesen, megpróbáltam újként felrakni a 4.1-et, ugyanúgy nem működött. Másik mappába próbáltam telepíteni, ott se.
Úgyhogy előszedtem egy régebbi pendrive-ot, amin még a 3.6-os verzió működik, és bemásoltam a gépembe. Szuperül megnyit minden könyvet.
(Amúgy megpróbáltam erre is felültelepíteni a frissítést, de úgy se működött. )
Szerencsére a beállításaim nem vesztek el. Amúgy csak konvertálásra használom, nem történt semmi baj. -
konyvmoly2
csendes tag
itt sajnos meg is áll a betöltés.
az útvonal stimmel[ Szerkesztve ]
-
snowdog
veterán
válasz konyvmoly2 #2004 üzenetére
Kíváncsiságból én is kipróbáltam az új (calibre-portable-installer-4.1.0.exe) portable verziót, egy korábbi 3-as verzióra telepítettem, de nálam minden rendben működik.
-
G.F.
aktív tag
válasz konyvmoly2 #2004 üzenetére
én kis azt használom, de semmi ilyen nem történt. Esetleg nézd meg a könyvtárad van-e megadva, vagy elvesztette az elérési utat...
-gf-
-
konyvmoly2
csendes tag
Sziasztok!
A Calibre portable változatát használom, és a legújabb frissítés óta nem nyit meg semmilyen könyvet, üresen nyit az olvasója.
Van valami ötletetek beállításra, vagy várjam meg, amíg kijavítják?Köszi!
-
hampidampi
senior tag
válasz Bosco01 #2002 üzenetére
de minek használjak egy közel 300 MB-os alkalmazást pluszban , ha ezt a funkciót a calibre eleve tartalmazza?
De hát pont ezt írtam. Mert amire te szeretnéd használni (hogy pont úgy jelenjen meg a szöveg, mint az olvasón), arra a Kindle Previewer alkalmasabb. Erre találták ki. A Calibre Viewert meg nem. -
Bosco01
tag
válasz hampidampi #2001 üzenetére
Ez is egy megoldás, de minek használjak egy közel 300 MB-os alkalmazást pluszban , ha ezt a funkciót a calibre eleve tartalmazza?
-
hampidampi
senior tag
válasz Bosco01 #2000 üzenetére
Vagyis nem úgy jeleníti meg a könyvet, ahogy a könyvolvasón látni fogom.
Ha ilyet szeretnél arra szerintem a Kindle Previewer eleve sokkal alkalmasabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anime filmek és sorozatok
- Hálózati / IP kamera
- Eredeti játékok OFF topik
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Villanyszerelés
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- TP-Link MX515V nagysebességű 4G / 4G+ LTE Cat12 Sim kártyás WiFi6 router hotspot modem - FÜGGETLEN
- Xiaomi Mi 10T Pro 8/256GB 144Hz Kijelző 108Mpx Full Doboz
- Elitedesk Ryzen 3200GE 35W 16GB 2666 Vega 8 iGPU
- Dell Precision 7530/15.6"4K/i7-8850H/32GB DDR4/1TB SSD/4GB Nvidia P1000/Magyar billentyűzet!
- Playstation 5 pro disc komplett csomag!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest