Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségessége
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-igu-
addikt
válasz Attila! #2795 üzenetére
portable calibre
+ mentve a Calibre Library a NAS-ra, ami hetente szinkronizálja magát a felhőbeigazából elég, ha a Calibre Library mappát kimásolod valahová, aztán az új rendszeren meg vissza
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
Attila!
tag
Azt, hogy oldjátok meg, ha a gépet újratelepítitek, vagy épp új gépre költöztök, hogy a könyvtár megmaradjon?
-
vonalzoo
csendes tag
válasz hampidampi #2792 üzenetére
Bekezdés táv állítása nem praktikus, az pazarolja az értékes kijelző helyet.
Na ja, de ha volt a könyvben, akkor azért illik meghagyni. Főleg, hogy lehet jelntősége a cselekményben.
Az epub is tudja kezelni, ha wordben az adott bekezdésnek egy új stilust állítasz be (pl. nagyobb felső margó, vagy még inkább nagyobb alsó margó az előző bekezdésnek), de a gyakorlatban inkább egy üres sor terjedt el: shift+space, majd enter. -
hampidampi
senior tag
válasz totasenior #2791 üzenetére
Itt alapvetően olyan koncepcionális problémáról van szó, hogy az e-könyvek folyó szövegek. A tördelést az olvasó programja végzi. Hiszen más lesz egy oldalon, ha változtatod a betűméretet, a sortávot, betűtípust, bármit.
A bekezdéseket behúzással érdemes elkülöníteni. Bekezdés táv állítása nem praktikus, az pazarolja az értékes kijelző helyet.
Ha kifejezetten lapképet szeretnél megőrizni, pdf-re konvertálj. Ha nem túl nagy lapméretet állítasz be (pl. A5), akkor akár élvezhető minőséget is tudsz készíteni. -
totasenior
tag
Azt szeretném megkérdezni, hogy milyen módon kell beállítani a Calibre-t epubba történő átalakítás kapcsán, ha azt akarom, hogy a docx, rtf nyersanyagban kialakított tördelés megmaradjon. Különösen az érdekelne, hogy a szövegen belül kialakított bekezdések (egy-egy jelenet elkülönítése) megmaradjanak?
Vagy eleve a docx, vagy az rtf kapcsán kell valamit beállítanom? -
kress
aktív tag
válasz vampire17 #2786 üzenetére
ha dockerből fut, és a többi provider nem kell, akkor csak mountolj fel oda is egy mappát amiben a moly van ( esetleg a többi filet is mellé másolhatod, csak aztán követni kell hogy frissítsd őket ha frissülnek)
másik megoldás egy saját image, ahol oda van másolva a többi mellé, de ahhoz saját imaget kell csinálni, de az is kb pár perces móka.
ez az update inkább lokális telepítésnél lényeges sztem, dockernél új image van belőle, azt nem is appon belül frissíted sztem
upd: ahogy nézem filet is tudsz mountolni, nem csak mappát, azt beleírod és kész elvileg
[ Szerkesztve ]
-
vampire17
addikt
megkoszonnem! (meg sztm masok is ) Nem nagyon ertek sajna a pythonhoz...
Addig ha valakit erdekel, itt a docker compose, amivel az auto importot csinaltam a calibre-web-hez (gyarilag nem tudja ezt a funkciot)
version: "3"
services:
ofelia:
image: mcuadros/ofelia:latest
depends_on:
- calibre-web
command: daemon --docker
restart: unless-stopped
volumes:
- /var/run/docker.sock:/var/run/docker.sock:rocalibre-web:
image: linuxserver/calibre-web:latest
container_name: calibre-web
environment:
- PUID=1000
- PGID=1005
- TZ=$TZ
- DOCKER_MODS=linuxserver/mods:universal-calibre #optional
volumes:
- $APPDATA_PATH/calibre-web:/config
- /mnt/adat/Torrent/Books:/mnt/adat/Torrent/Books
- /mnt/adat/Torrent/Books_calibre-web:/books
ports:
- 8083:8083
restart: unless-stopped
labels:
ofelia.enabled: "true"
ofelia.job-exec.import_book.schedule: "@every 60s"
ofelia.job-exec.import_book.command: "/app/calibre/calibredb add -r /mnt/adat/Torrent/Books --with-library /books"
ofelia.job-exec.import_book.tty: "true"
ofelia.job-exec.set_rights.schedule: "@every 70s"
ofelia.job-exec.set_rights.command: "/usr/bin/chown -R 1000:1005 /books"[ Szerkesztve ]
-
vampire17
addikt
válasz Zozo0525 #2780 üzenetére
mert a webes az allandoan fut, akkor is ha a PC nincs elinditva. jelenleg szepen bekerul a konyv a calibre-web ala, mar megoldottam azt is, hogy automatan feltoltse egy konyvtarbol az uj konyveket, csak a metaadatok a gond, mert a calibre-web beepitett metaadat szoglaltatoi kb semmit nem talalnak ami magyar...
Ennyit talaltam: [link]
de ahogy latom, kb senki nem csinalt azota semmi uj kiszolgalot...
[ Szerkesztve ]
-
vampire17
addikt
Sziasztok!
En Calibre-web et hasznalok, calibre nelkul. A konyveket manualisan toltom fel. A kerdesem az, hogy a calibre-web hez letezik olyan plugin, mint a calibre-hez a moly.hu-s? tehat valami magyar metaadat forras?
-
vonalzoo
csendes tag
A Beállítások->Könyvek lemezre mentése alatt van. Ott van a sablonszerkesztő is, amivel megadhatod, milyen nevet akarsz, nekem pl. ez van:
{author_sort}/{author_sort}__{title}
Ezzel a beállítással pl. a verne,_jules nevű könyvtárba fogja menteni a verne,_jules__a_rejtelmes_sziget.epub fájlt. (Mert be vam pipálva emelett a Szóköz cseréje alul-vonással és az Elérési út kisbetűssé alakítása is.)Ezek a változók vannak:
author_sort Szerző rendezési forma. Az első betű használatához alkalmazza az {author_sort[0]} mintát.
authors Szerzők
id Calibre belső azonosító
isbn ISBN azonosító
languages A könyv nyelve(i)
last_modified A könyv metaadatainak utolsó módosítási dátuma
pubdate Kiadás dátuma
publisher Kiadó
rating Értékelés
series Sorozat
series_index Sorozatok szám száma. Kezdő nullákhoz használja a {series_index:0>3s}, kezdő szóközökhöz pedig a {series_index:>3s} mintákat
tags Címkék
timestamp Dátum
title Könyv címe
-
Cs1csó
félisten
Sziasztok, amikor egy könyvet átkonvertálok utána a fájl nevében a könyv címe kerül előre és a szerző neve után (és persze a végére a kiterjesztés)
pl. ez az eredeti: "Edward Rutherfurd - Párizs.mobi" és pl. epub-ra konvertálás után
"Párizs - Edward Rutherfurd.epub" lesz belőle. Hogy lehet megtartani szerző-cím sorrendet? -
harun25
újonc
Ez egy példa, itt lászik a parsed publisher mező, viszont a könyv metaadatainál nem tölti ki.
Running identify query with parameters:
{'title': 'Tűzkeresztség', 'authors': ['Stéphane Servant'], 'identifiers': {}, 'timeout': 30}
Using plugins: Moly_hu (5, 0, 3)
The log from individual plugins is below
****************************** Moly_hu (5, 0, 3) ******************************
Found 1 results
Downloading from Moly_hu took 0.7837269306182861
---
Title : Tűzkeresztség
Author(s) : Stéphane Servant
Publisher : Móra
Tags : Alzheimer-kór, család, énelbeszélő, férfi főszereplő, francia, Franciaország, gyász, ifjúsági, kamasz főszereplő, kortárs, magyar nyelvű, rasszizmus, regény, Spanyolország, tabu, utazás
Languages : hu
Rating : 2
Published : 2011-05-08T00:00:00+00:00
Identifiers : moly_hu:stephane-servant-tuzkeresztseg, isbn:9789631190045
Title: Tűzkeresztség
Authors: ['Stéphane Servant']
search_title: T%C5%B1zkereszts%C3%A9g
search_author: St%C3%A9phane%20Servant
search_page: https://moly.hu/kereses?utf8=%E2%9C%93&q=St%C3%A9phane%20Servant+T%C5%B1zkereszts%C3%A9g
Querying: https://moly.hu/kereses?utf8=%E2%9C%93&q=St%C3%A9phane%20Servant+T%C5%B1zkereszts%C3%A9g
Found 1 possible books (max: 3)
Orig: tuzkeresztseg, target: tuzkeresztseg
Parsed moly.hu identifier: stephane-servant-tuzkeresztseg
Title: ['Tűzkeresztség ', ' ', ' ', ' ', ' ', ' ', ' ', ' ', ' ', ' ', ' ', ' ', ' ', ' ', ' ', ' ', ' ', ' ', ' ', ' ', ' ', ' ', ' ', ' ', ' ', ' ', ' ', ' ', ' ', ' ', ' ', ' ', ' ', ' ', ' ', ' ', ' ', ' ', ' ', ' ', ' ']
Parsed title: Tűzkeresztség
Authors: ['Stéphane Servant']
Parsed authors: ['Stéphane Servant']
Parsed ISBN: 9789631190045
Series: []
Parsed URL for cover: ['https://moly.hu/system/covers/big/covers_146126.jpg?1395399701']
Parsed tags: ['Alzheimer-kór', 'család', 'énelbeszélő', 'férfi főszereplő', 'francia', 'Franciaország', 'gyász', 'ifjúsági', 'kamasz főszereplő', 'kortárs', 'magyar nyelvű', 'rasszizmus', 'regény', 'Spanyolország', 'tabu', 'utazás']
Parsed languages: ['hu']
Parsed publisher: Móra
Parsed publication date: 2011-05-08 00:00:00+00:00
Parsed rating: 4
********************************************************************************
The identify phase took 0.82 seconds
The longest time (0.783727) was taken by: Moly_hu
Merging results from different sources
We have 1 merged results, merging took: 0.00 seconds[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
-
snowdog
veterán
Ettől nem lettünk sokkal okosabbak. Az viszont segítene, ha a Calibre szerkesztőjével megnyitnád a könyvet, és a Stílusok részről készítenél egy képernyőmentést. Az a rész lenne érdekes, ahol eredetileg a line-height rész volt, vagy van.
A mellékelt kép egy másik könyvből van, mert amiről most szó van az nekem még nincs
meg. A képet csak a példa kedvéért tettem be.[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz snowdog #2760 üzenetére
Kukáztam a ritka soros változatot, bettem a helyére azt, amit Phülöptől kaptam.
Mindent pontosan úgy csináltam, ahogy Degeczi írta, illetve a margóra vonatkozó sorok kivételével minden ugyanúgy nézett ki. Nem is lehet más. Ennek ellenére újrakonvertálás után maradt a nagy sorköz.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz Degeczi #2758 üzenetére
Háromszori kísérletezés után sem jutottam eredményre. Meddig kellene próbálkoznom?
Írtam már, lehet, hogy én bénázok el valamit, magamtól sosem fogok rájönni, hogy mit.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz Degeczi #2756 üzenetére
Megpróbáltam mégegyszer konvertálni, nem változott a sorköz. Nem kínlódom vele, Phülöp küldött egy normális sorközű vátozatot, tehát a probléma megoldva.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz Degeczi #2754 üzenetére
Nálam a nagy mező üres, nincs benne a html és a másik két sor.
Tettem kötőjelet: line-height, viszont az általad beillesztett képen nem látom.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Degeczi
nagyúr
Ennyit kell az "egyéb CSS részletek"-be, ez működik.
(én ugyan ki szoktam pipálni a margót, de nincs jelentősége)Ha egy így végzett konvertálás után ismét megnyitod az AZW3-at szerkesztésre a T billentyűvel, akkor láthatod, h már nem kerül bele a css-be a line-height és már a Calibre saját olvasóprogramjában is normális sorközzel jelenik meg, de persze frissítés után a Kindle-ön is.
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz Degeczi #2743 üzenetére
"Stílusok fülön a "teljesen eltávolítani kívánt stílus-információk" szövegmezejébe beírod, h "line-height"."
Ezt cselekedtem, semmi nem változott. Alighanem én rontottam el valamit, de mit?
Valamelyik négyzetbe kellett volna pipát tenni?Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
LilaLilla
újonc
Sziasztok!
Tudtok megoldást arra a problémámra, hogy eddig gond nélkül ment át a pdf a kindle-re (emaillel) , azonban egy ideje nem sikerül. Próbáltam az alkalmazást újra telepíteni de nem lett jó tőle. Valakinek van valami tanácsa?[ Szerkesztve ]
Lilla
-
BBéci
legenda
-
Degeczi
nagyúr
Pont az. Nem saját, indexes fórumon panaszolta vki pár hónapja, azért néztem bele. Érthetetlen az ilyesmi a könyvkészítő részéről, hiszen az egész e-book formátum egyik fő feladata az, h az olvasó maga formázhassa a köny megjelenítését ahogyan szeretné, betűméret/típus, margó, sorköz, stb mind szabadon állítható kell legyen, ilyen hülye megkötés nélkül.
-
BBéci
legenda
-
Degeczi
nagyúr
A könyv szerkesztésében (t billentyű a listában rajta állva) belenézel a css-ekbe, és ha ott ilyen emelt
line-height
értékeket látsz:
akkor fölemlegeted a kedves könyvkészítő közvetlen felmenőjét, és vagy itt törlöd ki ha csak pár helyen fordul elő, vagy nyomsz a könyvre egy konvertálás AZW3-ra-t (akkor is, ha már abban van), és a Stílusok fülön a "teljesen eltávolítani kívánt stílus-információk" szövegmezejébe beírod, h "line-height". -
BBéci
legenda
10 év Kindle és Calibre használat után tegnap találkoztam először olyan nagy sorközzel, ami élvezhetetlenné teszi az olvasást. Ha tudtok, adjatok tippeket, hogyan lehet normálisra állítani!
Köszi!Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Chris Kiki
senior tag
válasz distefano #2740 üzenetére
Kicsit matattam Calibre-rel Kobo Libra 2-n.
Kiegészítve az előbb felmerült frissítés témát, azt vettem észre, hogy a metaadatok frissítése nem megy végbe azonnal! Fel kell tölteni a betaggelt, borítózott könyveket az olvasóra, lecsatlakoztatni az olvasót, megvárni amíg az olvasó felismeri a könyveket és elindul, újracsatlakoztatni az olvasót, és ezek után rá kell küldeni egy gyorsítótárazott metaadatok frissítését.
Enélkül nálam nem veszi figyelembe az olvasó pl. a sorozatok tag-et se, még abban az esetben sem, hogyha az a feltöltés idején már be volt állítva a könyvben!Amiga 1200 - Blizzard 1230 MKIV 68030@50/68882@50 - 2MB Chip/128MB Fast - 4GB CF - Classic WB 3.1 - WHDLoad >>> and the Amiga lives forever
-
unravel
őstag
-
peterez
csendes tag
Sziasztok, most kezdek el egyelőre egy kis könyvtárat felépíteni. A könyveket betöltöm a Calibre-be, onnan másoltam fel Kobo olvasómra. Ha azután végzek módosítást a Calibre-ben egy könyvön (jellemzően metaadatban új infót, vagy új borítót kap), akkor az olvasóra tett korábbi verzió hogyan frissíthető be egyszerűen?
[ Szerkesztve ]
-
vampire17
addikt
válasz hampidampi #2728 üzenetére
Igen, magyarra van allitva. A metaadatok jol vannak kitoltve, ott ekezetesen jelenik meg a cim.
Az emailt a calibre-vel kuldom, a gmail cimem allitottam be. Az biztos, hogy nem a filenevet adja meg, mert a metaadatban szereplo cim teljesen egyezik a Kindle-en szereplo cimmel (a filenev mas) csak az ekezetek hianyoznak...
Most ugy csinalom amugy, hogy calibre-vel letrehozom az epub-ot (metaadattal, coverel) aztan a kindle windowsos progijaval feltoltom. (ahol megadhatom ujra a cimet/szerzot) Igy most helyesen jelenik meg, csak kicsit komplikalt....
[ Szerkesztve ]
-
hampidampi
senior tag
válasz vampire17 #2727 üzenetére
Hm. Nem igazán tudok elképzelni ilyen esetet, ha a metaadatokat jól töltötted ki. Ami eszembe jut: magyarra van-e állítva a Calibre nyelve? mert esetleg kódlap probléma lehet.
A másik, ha az Amazonnak küldesz e-mailt és metaadatok nélkül teszed, akkor automatikusan a file nevet teszi be metaadatnak.
Hogyan küldöd pontosan az e-mailt? A Calibre könyvek megosztása funkciójával, vagy másképp? -
vampire17
addikt
Sziasztok!
Calibre ből küldenek email el egy kindle re könyvet. Metaadatok szépen kitöltve, de az atkukdes utan a címben nincsenek ékezetek. Erre van valami megoldás?
-
snowdog
veterán
Én ugyan most nem tudok példákat küldeni, de ha a régi plugin-t használod, akkor rögtön látod melyik az új, és melyik a régi típusú oldal. Ha a kiadó mezőben egy + karakter jelenik meg, akkor az új típusú oldal, ha rendesen kitölti a kiadó adatával, akkor meg a régi.
[ Szerkesztve ]
-
kress
aktív tag
aki futott bele a moly.hu-nál régi és új szerkezetű oldalakba, tudna dobni egy-egy linket hozzájuk? vagy random hogy ugyan ahhoz a könyvhöz mikor melyiket dobja?
-
Degeczi
nagyúr
válasz Oldman2 #2720 üzenetére
Aha, sajnos ez az oka...
Amint áthúzom helyi meghajtóra a metadata.db-t és átkapcsolok rá, abban azonnali, 1 mp-en belüli az eredmény...Kár, mert nagyon praktikus a NAS-on tartani, mivel úgy több gépről is elérjük ugyanazt a könyvtárat. Mivel csak pár MB, opcionálisan simán be is lehetne cache-elni az egészet a memóriába és akkor mindegy lenne, hol van (föltéve persze, h egyszerre két helyen nem változtatunk rajta, de azzal nálunk nem lenne gond)
-
Degeczi
nagyúr
válasz snowdog #2718 üzenetére
A keresősáv elején van egy "FT" (gondolom full-text) gomb, ami alatt ki lehet pipálni, h indexelje a könyveket a szövegük alapján, ezt az index-generálást most elindítottam kíváncsiságból, de szerintem nem ezen múlik, mert a keresőmezőben a fogaskerékre alapban az jön elő, h "a szó vagy kifejezés bármilyen egyezése a metaadatokban", tehát elvileg nem azért lassú nálam, mert a teljes szövegben keresgélne.
(és közben már látom is, most egy külön "full-text-search.db"-t építget magának)Pár mp teljesen elfogadható lenne, igen (amúgy Ryzen 5600G-s proci, 32 GB RAM-mal, gyors mindenre, fotófeldolgozásra is, így ha ilyen egyszerű keresés ennyire lassú, talán vagy vmi beállításommal lehet gond, vagy netán sérült az adatbázis)
[ Szerkesztve ]
-
Degeczi
nagyúr
Régóta használom a Calibre-t, szeretem is, de egy dolog egyre inkább zavar: a könyvlista fölötti gyorsszűrő mező elképesztően lassú!
Alig több, mint 3e könyv van az adatbázisban (7 MB a metadata.db), ám ha ide beírok vmit, az amúgy nagyon gyors gépen is min. 30-40 mp, mire a találatok megjönnek... Van esetleg erre vmi módszer, amivel lehetne gyorsítani? Igaz, NAS-on vannak a könyvek és a metadata.db, de ekkora db a memóriában is simán cache-elhető lehet, nem szabadna ezen múljon.
-
snowdog
veterán
válasz distefano #2713 üzenetére
Tekintve hogy én még mindig a 4-es verziót használom, az 5-öst is egy csak teszteléshez telepített verzióban ellenőriztem. A 6-osra már nem maradt energiám. Tulajdonképpen időhiány miatt nem foglalkoztam mostanában a frissítésekkel.
A saját honlapom frissítése, karbantartása felemészti az összes szabad kapacitásomat.[ Szerkesztve ]
-
snowdog
veterán
válasz distefano #2711 üzenetére
Ezek az adatok az általad közzétett plugin-ból valók:
changelog.txt -> Version 1.1.7 - 26 Sep 2020
__init__.py -> (1, 1, 7)
README.md -> **Version 1.1.7** - 26 Sep 2020De ha számodra, vagy mások számára megfelelően működik, akkor mind ez lényegtelen.
És mind ezt nem kötözködésképpen írom, hiszen én sem vagyok programozó, csak hobbi szinten barkácsoltam a plugin-eket.[ Szerkesztve ]
-
snowdog
veterán
válasz distefano #2702 üzenetére
Egy profibb programozó meg tudná csinálni, hogy mindkét oldalról le tudja húzni az adatokat, de sajnos az nem én vagyok ...
Nem próbáltam ki a módosításodat, de ha csak az új típusú oldalakról tölti le megfelelően az adatokat, akkor a régiekről - amikből feltehetően sokkal több van - nem fogja az összes metaadatot leszedni. Szerintem így viszont nem sok értelme van a módosításnak. De ez csak elmélkedés, majd aki kipróbálta ezt megerősíti, vagy megcáfolja.
[ Szerkesztve ]
-
snowdog
veterán
Itt korábban [link] részletesen írtam róla.
Azért azt még hozzátenném, úgy látom distefano azt a plugin verziómat módosította mely a Calibre 5.x.x verzióhoz készült. Ez a verzió a régebbi, pl. 4.x.x verziókkal nem fog működni. És mivel azóta már 6.x.x verzió is létezik, azzal viszont soha nem próbáltam.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elite: Dangerous
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Napelem
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Path of Exile 2
- Yettel topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest