Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ajándékok

    aktív tag

    válasz hampidampi #1414 üzenetére

    Magyarul szépen egyesével megcsinálhatom. Nincs rá semmilyen okos automatizmus.
    Valami olyasmire gondolok, hogy megnyitja a könyveket és az elején lévő adatokból kiszedi a szerzőt, címet vagy a file névből és a meta adatokból is kiszed mindent és összeveti egy netről leszedett teljes könyv listával. Ha mindkét módszert kombinálná, teljesen automatikus is lehetne.

    Degeczi: A metaadat letöltést egyesével már próbáltam. 1 könyvhöz általában 2-3 hozzáillő és néhány teljesen más borítót tölt le. A plugin hogyan választja ki melyik kell? Vagy mindet letölti és aztán kézzel végigmehetek az összes könyvön letöltésre várakozás nélkül?

    A mobi formázása nekem elég. Az elválasztás sem érdekel, mert ebook olvasón belefér, hogy a hiánya miatt egy 300 oldalas könyv 330 oldalas lesz. Az viszont számít, hogy ha olvasót cserélek, akkor nem kell újra kialakítanom a könyvtár struktúrámat, mert a formátum konverzió miatt elveszett. Még a méret is számíthat egy nagy könyvtár esetén.

    [ Szerkesztve ]

    Nagy raktár kis helyen! Anyagáron eladó ~200m hosszú rakódófelületű gördülő polc rendszer. A helyigénye csak 3.6m*1.4m. Akár egy lakáscserét is megspórolhat vele!

Új hozzászólás Aktív témák