Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vistaboy

veterán

Na. Lezárult végre a fogaskerék-ügy. :)

A Barweer oldalán továbbra sem kaptam semmi választ, valamint az email, amit a Deutsche Post-tól kaptam, azóta sem frissült. Továbbra is azt írja, hogy úton van az a levél, amit Németországból fogok kapni, de ennek már több, mint egy hete, szóval elegem lett a várakozásból... :(((

Most hétfőn írtam egy emailt a LEGO-nak, hogy nemrég megvettem a LEGO Technic McLaren P1-et, és hiányzik belőle egy 6133119-es fogaskerék. Még aznap visszaírtak, hogy hamarosan küldenek pótlást. Három nap sem telt el azóta, ma máris meghozta a Magyar Posta. Ráadásul nem egy, hanem két darabot is küldtek, teljesen ingyen, szóval most lesz egy tartalék darabom is belőle. Nagy respect a LEGO-nak. :K :C :R

A Barweer oldalára megírtam, hogy mivel nem méltóztattak válaszolni az üzenetemre, így muszáj voltam a LEGO-tól alkatrészt kérni. Amennyiben ők adták fel a levelet, akkor nézzenek utána, mert elakadt valahol. Ha nem ők voltak, akkor nem tudom, mi történt. Annyit még megjegyzésben odaírtam, hogy ha már vállalják a hiányzó alkatrészek pótlását a forgalmazott készleteknél, akkor legalább tartsák is magukat ehhez.

Kíváncsi vagyok, mit fognak válaszolni... :DDD

És hogy vajon megjön-e majd később a levél... akkor már lesz 3 fogaskerék is? :U

Új hozzászólás Aktív témák