Új hozzászólás Aktív témák
-
Hani
aktív tag
válasz
buherton #4904 üzenetére
Wow, ez gyors volt.
Az 1.-nél hasonló gondolatra jutottam én is, aztán negyed óra anyázás után szétszedtem külön átmeneti változókra, de azért izgatja a fantáziámat... ami könyvet meg fellapoztam, mind csak az egyszerűbb részeket mutogatta, ++i, i++, aztán annyi.2. Pöpec. Megcsinálni szívesen megcsinálom, ha így szokás, csak zavar, ha nem tudom az okát.
3. Mivel lehet akkor jól beolvasni a usertől mindenfélét? Illetve ha már itt vagyunk, akkor eszembe jut a getchar is, hogy a Jóistennek sem sikerül beolvastatnom vele egy Entert vagy Escape-et (mondjuk hogy arra kilépjen) - q-t igen, vagy más szép karaktert, de ezeket nem szereti.
4. Volt ennek valami furább verziója, talán int *const p / int const* p / const int* p / int const * const p, de ez is közben tisztázódik az órajárásos megoldással, szép lesz ez.
5. Kár, pedig szép lenne egy beépített szűrő
6. Utánakeresek akkor.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Asus TUF Gaming F15 i5-11400H RTX 3050 16GB RAM 512GB SSD Hibátlan
- Asztali PC , i7 6700K , RTX 2060 Super , 32GB DDR4 , 512GB NVME
- iPhone 16 Pro 128gb Natural Titanium
- iPhone 13 128Gb fehér (starlight) első tulaj, patika állapot, akku 85%, új kijelzóvédő
- Ez már Kóros (Core 5)! Új Samsung Galaxy Book4 Intel Core 5 120U 16GB 512GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest