Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hani
aktív tag
válasz
buherton
üzenetére
Wow, ez gyors volt.
Az 1.-nél hasonló gondolatra jutottam én is, aztán negyed óra anyázás után szétszedtem külön átmeneti változókra, de azért izgatja a fantáziámat... ami könyvet meg fellapoztam, mind csak az egyszerűbb részeket mutogatta, ++i, i++, aztán annyi.2. Pöpec. Megcsinálni szívesen megcsinálom, ha így szokás, csak zavar, ha nem tudom az okát.
3. Mivel lehet akkor jól beolvasni a usertől mindenfélét? Illetve ha már itt vagyunk, akkor eszembe jut a getchar is, hogy a Jóistennek sem sikerül beolvastatnom vele egy Entert vagy Escape-et (mondjuk hogy arra kilépjen) - q-t igen, vagy más szép karaktert, de ezeket nem szereti.
4. Volt ennek valami furább verziója, talán int *const p / int const* p / const int* p / int const * const p, de ez is közben tisztázódik az órajárásos megoldással, szép lesz ez.
5. Kár, pedig szép lenne egy beépített szűrő
6. Utánakeresek akkor.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Nintendo Switch Oled 64+512GB okos! CFW RP2040 Picofly Dual Boot Hekate Tinfoil dobozos karcmentes!!
- ÚJ Livescribe Symphony Smartpen Digital Pen Bolti ár:idk INGYEN FOXPOST
- ASUS 5080 NOCTUA OC Edition - iPon garancia 2028.10.29.
- HP ProDesk 600 G5 SFF 9th Core i5 PC 8/256/500
- ÚJ Rapoo VT350 Wireless Bolti ár:16k INGYEN FOXPOST
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest