- Androidos tablet topic
- OLED TV topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi haladó szinten
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
buherton
üzenetére
Ja, azt hittem fel akarsz venni munkatarsat, es ahhoz kell a teszt...
Konkretan a Siemensben anno ket honapon belul ketszer jutott el hozzam az a kerdes, hogy milyen rendezest kell alkalmazni (mire keressen ra a neten), ha egy kisebb es ritkan valtozo szamhalmazbol nagyon sokszor kell egy masik, surun valtozo szamhoz kivalasztani azt az elemet, amelyik a legnagyobb kezdoszelete. Ezt csinaljak a telefonkozpontok amikor intelligens szolgaltatasok vannak hozzarendelve (a maradek meg a szolgaltatas parametere). Oszinten kivancsi vagyok, hogy erre mit mond a gugli, mar persze ha nem vagod serobol a megoldast.
Termeszetesen nem tesztelni akarlak, csak egy egyszeru eletszagu peldat mondtam, ahol az algotudassal tobbre mentem (jelzem, tok veletlenul egy versenyekre felkeszito mindenen felul felvett oran hallottam... anelkul nem tuti hogy "kirakom"). Megvalositva egyebkent ket kulonbozo nyelven, tok mas programok reszekent lett.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Gigabyte ga-586atv socket 7 laplap/ mmx 233mhz procival/ 4x32mb edo/fpm Memóriával!
- Asus P5a-b Super socket 7 alaplap K6-2 500mhz processzoral!
- DELL Latitude 7300 - 13"Full HD IPS - i5 8365U - 8GB - 256GB SSD - Win11 PRO
- Huawei Watch GT 3 42 mm 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Iphone 13 Mini White 128gb-Gyönyörű állapot
- 267 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- Ultimate előfizetés akár 3856 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Beszámítás! LG UltraGear 27GR93U-B 27 144Hz UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Apple iPhone 12 64GB - Kártyafüggetlen, Fekete, 91% Akku - 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest