- RAM topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED monitor topic
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz
EQMontoya #2786 üzenetére
Azért nem template class, mert nem tudom mi az, nem találkoztam még vele.
Nagyjából másfél hónapja kezdtem el a projektet nulla c++ tudással (és kevés OOP-vel is, mivel villamosmérnökként nem tananyag az objektum orientált programozás), de igyekszem kihozni a maximumot magamból és a programból is. Inkább segítséget mit kritikát kérnék, mert abból többet tanulok és végső soron ez a cél.
"Ha PartSubC mellett lesz egy PatrSubD, ami szintjén jó Neked, akkor 2x fogsz castolni, és még pár módosítás múlva láncolt listát bejáva fogsz castolni (
), vagy lesz egy PartSubVirtualCD osztály, amiből leszármazik mindkettő, tehát az objektumstruktúrádat b@szod szét fölöslegesen?"
Nekem van egy Part ősosztályom, abból származnak le a specifikusak, mint Effector, Joint, ArmPart és Body, ezek egy robotkar részeit képezik. A kereső metódus az ezeket tároló map-ben keres és mindig csak egy adott objektum típusra lesz szükségem, amit majd elkérek a factory-tól. Szerintem így sosem lehet szükségem dupla kasztolásra, vagy rosszul látom?
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Pro 12/512GB Szép állapot! Jótállás: 2027.08.12.-ig
- Bomba ár! Acer Aspire A515 - i5-8GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia 2GB I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest