- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- Házimozi belépő szinten
- Léghűtés topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"C#+Entity Frameworkkel kapcsolatban epp eleg szivast hallok mostanaban cegen belul."
Valami konkrétumot is tudsz mondani?Egyébként ha nem ismered a C++-t, és cégnek kellene egy kattintgatható felület, esetleg adatbázis-kapcsolódás, és hasonlók, akkor miért nem fogadod meg a többiek tanácsát, hogy ne ragaszkodj feltétlenül a C++-hoz, és válassz inkább valami magasabb szintű nyelvet, főleg, ha van már pl. Java-ismereted?
Java-alapokon is össze lehet hozni GUI-t, szerintem ez is könnyebb, mint a QT erőltetése. Van némi OOP-tapasztalatod, tehát a C# tanulása is indokolt lehet.
Nem azt mondom, hogy ne tanuld meg a C++-t, mert hasznos lehet még, de szerintem nem épp ezen a projekten kellene szívatnod magadat vele, amikor itt nem kifejezetten teljesítménykritikus alkalmazásról beszélünk, és a magasabb szintű nyelvekhez nagyon nagy eszköztár áll rendelkezésre ahhoz, hogy a fejlesztési idődet jelentősen redukálja.Persze ha a cég fizeti a betanulásodat, és nem fontos nekik, hogy viszonylag normális időn belül elkészüljön az alkalmazás, akkor nem szóltam.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest