Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sk8erPeter #1783 üzenetére
A ceg nem fizet semmit, meg azt se amit kellene.
Sajat magam fejlesztese celjabol gondoltam ra, meg mivel ugyis kelleni fog kovetkezo szemeszterben, csak ugye ha van valami haszna is a proginak, amit csinal az ember, nem csak olyan gyakorlasbol rakjuk ossze aztan megy a kukaba tipusu, akkor erdemesebb annak nekiallni.
Azonban ha azt mondjatok, hogy ezzel ne szivassam magam, akkor inkabb nem csinalom meg sehogy egyelore, ha most a C++-nak alltam neki, akkor nem akarom Java-val, meg C#-al keverni, ha kell a cegnek majd megcsinalja valaki mas.
C#-al amugy se szimpatizalok, egyreszt microsoft(ezert tuti kovezes lesz), masreszt kb. minden egyetemrol kieso emberke ezt hasznalja, mert ez az egyik "legegyszerubb".
Alternativakent az ilyen online challenging oldalak(projecteuler, spoj) feladatai kozti szemezgetesen gondolkoztam meg, ott altalaban szamit a teljesitmeny a futasi idokorlatok miatt, csak azok meg nem feltetlen kezdo emberkeknek valok.
Entity Frameworkkel kapcsolatban amugy olyanok voltak, hogy foreign key lekerdezesnel egymasra hivatkozo tablaknal elhasalt, egy masik alkalmazasban, aminel sok bejovo kapcsolat lehet egyszerre, az optimalizalatlanul osszerakott query-k miatt nagyon belassult az egesz folyamat, meg leterhelte az sql szervert, sok command timeout volt emiatt stb.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest