Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
dabadab #1649 üzenetére
arról nem is beszélve, hogy ember leírja, aztán az IDE azonnal szól is, hogy ez meg ez így nem lesz jó. szóval használat közben tanít. szerintem is remek feature, sokkal jobb, mint órákon át keresgélni, hogy mi a fenéért nem működik a kód rendesen, mert véletlenül a return mögé írt egy sort. kezdőként folyamatosan szívni a szintaxissal eszméletlenül irritáló.
más kérdés, hogy mivel az IDE szól, egy idő után szerintem jobban berögzül, hogy mi nem lesz jó, mivel azonnal van feedback.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
dabadab #1649 üzenetére
Azon nincs mit megtanulni, hogy nem irunk elerhetetlen kodreszleteket, ezt mindenki tudja magatol is.
Túl optimista vagy, én nem ezt tapasztalom.
Persze, nyilván tervezési hibákat nem fog észrevenni, hálistennek, különben nem lenne szükség programozókra. Én úgy vagyok vele, hogy jobb ha megtanulja az ember ezeket a bénázásokat is, nem jó arra támaszkodni mindig, hogy majd az IDE úgy is kijavítja, ha hülyeséget írok. Szvsz.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- TCL LCD és LED TV-k
- E-roller topik
- Túra és kirándulás topic
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kuponkunyeráló
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- PlayStation 5
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- 2019 MacBook Pro 16" i9 Radeon Pro 5500M 4gb 32gb RAM 1TB SSD eladó!
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- PCLab Gamer G-386 Ryzen 5 5600 / 32GB RAM / RTX 5060 - profi összeszerelés gamerekre hangolva
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB (Ezüst) Prémium ajándékcsomaggal Típusváltás miatt eladó
- Ghost of Yotei + előrendelői kód
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3605
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN T7 FSP 650W
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest