- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi haladó szinten
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Megnyitotta kapuit a hardverpláza
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen házat vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- Kompakt vízhűtés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jhonny06
veterán
(Az előző kérdésemre azóta már találtam megoldást, bár nem túl elegáns és nem is teljes.)
Sziasztok!
Elkezdtem a Nell Dale-féle ~800 oldalas Data Structures könyvet, 100 oldal után egész jónak tűnik, bár nem könnyű angolul olvasni, főleg így kezdőként (mármint a C++-ba, nem az angolba
). Nem szeretek segítséget kérni, de van egy dolog, amit akárhányszor rágok át, akkor sem értek. Az adattípusoknál három felsorolt elem van: structure, class és array. Ezek közül egyedül az array-re írja azt, hogy struktúrált, a többi struktúrálatlan. Ez pontosan mit is jelent? Magyarul tudom, hogy mit jelent a szó, de nem tudom átvezetni a kifejezést. Az elemeket ismerem, stb., tehát az alapokkal nincs gond. Nagyjából sejtem, hogy miről van szó, gondolom az elemek elhelyezkedésére érti, de jobb biztosra menni.
Köszi,
J.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- E-roller topik
- Autós topik
- Házimozi haladó szinten
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Videó stream letöltése
- Trollok komolyan
- Windows 11
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H410M i3 10100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman ZM-T7 400W
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest