- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #727 üzenetére
A legutsó hülye kérdés volt, ott volt a válasz, hogy "A parancs nevét követő zárójelben a man kötet sorszáma található."
Azt az operátor átdefiniálós dolgot ilyen sablonszerűen minden feladatba beleírták, tehát ahhoz szerintem az én esetemben nem igazán kell ragaszkodni, tekintve, hogy szerintem itt nincs igazán értelme mit overloadolni.
Már nagyjából tanultuk, hogyan lehet saját iterátort létrehozni, de jelen esetben nem igazán látom gyakorlati hasznát, itt nem kell randomszerűen tudni elérni elemeket, vagy gyorsan az elejére, majd a végére ugrani, vagy hasonló, mint a klasszikus iterátoroknál, így itt nem látom olyan sok értelmét. Vagy mégis van? Esetleg velük végig lehet menni a sorokon, esetleg karaktereken....
De ez sima indexeléssel is elérhető, most itt nem tudom, van-e értelme készíteni iterátort.Ha valakinek eszébe jut ötlet, akkor megköszönöm, ha leírja.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Gaming notebook topik
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Jogász topic
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Eladó Samsung Galaxy A56 8/256
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- AM5 Ryzen7 Win11 FullHD gamingPC 2-3év garanciával (8700G/4060Ti/32GB/1TB M2/WiFi6/BlueTooth/Win11
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged