- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
válasz
dobragab #3418 üzenetére
Anno én is így voltam ezzel, amikor még fiatal voltam, és balga. Ugyanakkor rengeteg olyan probléma van, amire a manapság használt, erősen típusos és fordított nyelvek (c++, java, c#) egyszerűen túl komplikáltak, nehézkesek sok esetben. Szóval jött a shell sript, majd a Python.
Pl. ki akarok szedni A mappából minden olyan filet, aminek a neve illeszekedik egy regexre, a héten volt módosítva és nem tartalmazza az "aszpartam" szót.
Vagy pl. egy logfilet kellett bányásznom, abból kiszedni bizonyos sorokat, azokból bizonyos adatokat, ebből gyártani egy html táblázatot és azt elküldeni mailben. Ezt meg lehet oldani persze javaban is, de Pythonban "kicsit" kényelmesebb.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mobil flották
- Hegesztés topic
- Witcher topik
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest