Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jattila48
aktív tag
válasz
dobragab #2948 üzenetére
Félreértetted (vagy félre akartad érteni). Egyáltalán nem utasítom el funkcionális dekompozíciót, természetesen én is használok fv.-eket. Én a kérdésre válaszoltam, és nem jutott jobb példa eszembe, mint a lineáris keresés (és őszintén szólva most sem. Mondj egy példát, ahol a for ciklus break kombo helyénvaló, és az nem a lineáris keresés!). Magam részéről így csinálnám meg, de lehetőleg break nélkül a ciklusfeltételbe építve. Van azonban olyan eset, amikor nem lehet a ciklusfeltételbe beépíteni, ekkor használható a break (fv. hívás helyett is). Egyébként mint kiderült, a kérdező is a lineáris keresésre gondolt. Egy kezdőnek meg azzal sem kell tömni az agyát, hogy mindenáron túl általános sablonos c++ megoldást válasszon, és a hatékonyságot is illik szem előtt tartani. Erről írt Linus is.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- iPhone topik
- Parfüm topik
- World of Tanks - MMO
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Borderlands 4
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Bontatlan egérpad Razer Sphex V3 (RZ02-03820100-R3M1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest