Hirdetés
- Plazma TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autóhifi
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Természetből eredő gyökerekhez tér vissza a Keychron
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Nem akármilyen módon ugrik rá a memóriapánikra a Valve
Új hozzászólás Aktív témák
-
BTminishop
aktív tag
Sziasztok!
1hónapja kezdtük a C++-t az iskolában az alap szintű programok amiket elvárnak az iskolában azok mennek de én még idő előtt feljeszteni szeretném magam
Elég üresnek és bonyolultnak tűnik nekem a programozás de nagyon érdekel.Szeretnék írni egy programot,amely matematikai képlet alapján kiszámolja az eredményt ez a házi feladathoz kell majd,az egyszerűbb megoldás érdekében.Ezt szabadidőmben szeretném csinálni nem házi feladat vagy ilyesmi.Szeretnék összerakni egy rendes programot rendes grafikai felülettel.Első kérdésem ez lenne,hogy mivel tudom megszerkezteni a grafikai felületet(C# Sharp?) illetve ezt,hogy tudom összeforrasztani?Remélem érthetően irtam le,segítséget előre köszönöm.
Szépnapot mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus Garancia 2026.
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Elég üresnek és bonyolultnak tűnik nekem a programozás de nagyon érdekel.Szeretnék írni egy programot,amely matematikai képlet alapján kiszámolja az eredményt ez a házi feladathoz kell majd,az egyszerűbb megoldás érdekében.Ezt szabadidőmben szeretném csinálni nem házi feladat vagy ilyesmi.Szeretnék összerakni egy rendes programot rendes grafikai felülettel.Első kérdésem ez lenne,hogy mivel tudom megszerkezteni a grafikai felületet(C# Sharp?) illetve ezt,hogy tudom összeforrasztani?Remélem érthetően irtam le,segítséget előre köszönöm.