- Kompakt vízhűtés
- Házimozi haladó szinten
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED monitor topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen egeret válasszak?
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- SONY LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
BTminishop
aktív tag
Köszi! #doc
-
BTminishop
aktív tag
válasz
h1ght3chzor #2356 üzenetére
Kösz szépen
-
BTminishop
aktív tag
Sziasztok!
Extra gyors help kéne.Meg kell határozni a változók értékét.
a=c++-2 ha c=3
b=--c-3 ha c=3
Megjöhet valami kismagyarázat mellé,előre köszönöm!! -
BTminishop
aktív tag
válasz
WonderCSabo #2349 üzenetére
Közben megoldódott!!!!
-
BTminishop
aktív tag
Sziasztok!
Arról a programról lenne szó,amit multkor leirtam.Gyakorolgattam stb. rájöttem,hogy kicsit nagy vízbe ugrottam.Szóval ez a külön grafikai felület ez kicsit magas még.Szóval a matematikai képlet program,amit szeretnék az a másodfokú egyenlet gyöktényezős alakja.Gyök számolós részt azt simán megtudom csinálni csak azt nemtudom megoldani,hogy x1-et ;s x2őt és írjon szóval 2 eredmény ugye egyik,amelyiket össze adja a másik pedig a kivánosos.Valami ötlet?
-
BTminishop
aktív tag
Köszönöm válaszaitokat!Bele vágok és majd lesz valami
Kérdés lesz majd jövök
-
BTminishop
aktív tag
válasz
WonderCSabo #2340 üzenetére
Hát nem sok mindent értek
Én azt szeretném először elérni,hogy a programom ne command promptban jelenjen meg hanem egy önnáló környezetben nem nagyon tudom elmagyarázni.
-
BTminishop
aktív tag
Sziasztok!
1hónapja kezdtük a C++-t az iskolában az alap szintű programok amiket elvárnak az iskolában azok mennek de én még idő előtt feljeszteni szeretném magamElég üresnek és bonyolultnak tűnik nekem a programozás de nagyon érdekel.Szeretnék írni egy programot,amely matematikai képlet alapján kiszámolja az eredményt ez a házi feladathoz kell majd,az egyszerűbb megoldás érdekében.Ezt szabadidőmben szeretném csinálni nem házi feladat vagy ilyesmi.Szeretnék összerakni egy rendes programot rendes grafikai felülettel.Első kérdésem ez lenne,hogy mivel tudom megszerkezteni a grafikai felületet(C# Sharp?) illetve ezt,hogy tudom összeforrasztani?Remélem érthetően irtam le,segítséget előre köszönöm.
Szépnapot mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest