Hirdetés

Aktív témák

• mixyboy

tag

Csao DDL!
    ne hari, de en keptelen vagyok 1000 hozzaszolast elolvasni! Egyszeruen mert minden 2-ikban volt vmi, ami miatt az egeszet nem ertettem - nem vagyok akkora guru! Eljutottam vagy a 3. oldalig (ami olyan 90 körüli+a végét is megnézegettem), de nem ment...

Szal irta Alfonso, hogy kell egy JIG nevu aramkor a speaker Workshop-hoz! A kérdésem, mi kell abba, mennyi, egy NYákterv, vagy akármi! Vagy boltban lehet venni? De gondolom nem... a gond, hogy most már nyákot sem igazán tudok maratni, végeztem a középsulival...

Figyu, meg ha zörög vmi (asszem csak hangvalto) a dobozban, azt hogy kene berogzitenem! Tegyek ala vmi filcet? Mert ez nagyon zavar! Es hangvaltora gondolok, mert mindkettoben van, es kb. azonosak a zörejek! Es alul hallani!

Ranyomtam a keresesben egyebkent JIG-re, nincs valasz... lehet, hogy tul sok helyen van, es lassu a net (virusirto nagy ápgréd megy mellette).
    Szal holnap is visszanezek oda, megprobalom a keresot!

Egyebkent vettem keramia kondikat, a kep nem valtozott, mindegy, nézni lehet! Es ez a legfontosabb! :-)

Aktív témák