Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED monitor topic
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
DeFranco #77306 üzenetére
Ezt a rivallót viszem be most 3 példányban (2 példánynál mellékelve a Paypal számla és az eBay-es levelezés az eladóval, amiben megküldte nekem a ragszámot - 1 példányt meg aláíratva, hogy átvették ekkor meg ekkor hivatalosan, el akarok tenni magamnak).
Nyilván konkrét dolgokat (ragszám, nevem, adataim) kiszerkesztettem.
"Magyar Posta Zrt.
Budapest 100. postahivatal
Budapest
Üllői út 114-116.
1101Ügyfélpanaszok kezeléséért felelős munkatárs
részéreTárgy: panasztétel csomag értesítésének elmaradása miatt
Tisztelt Ügyintéző!
Szeretnék panaszt tenni a következő ragszámú, nekem címzett postai küldeménnyel kapcsolatban:
XXXXXXXXXX
A ragszám alapján 2016.05.31-2016.06.15. között a csomag elérhető és átvehető volt a 100. postán. Ezen idő alatt semmilyen értesítést nem kaptam a postahivataltól, hogy ez a csomag megjött és átvehető lenne. Azóta az Önök honlapjának nyomkövetése alapján már vissza is küldték a csomagot a feladónak Németországba 2016.06.19-én.
Az értesítés hiányával két problémám is van. Egyrészt ugyanebben az időszakban más csomagok értesítését el tudta juttatni a kézbesítő a postaládámba, másrészt pedig kb. 2-3 naponta járok, jártam a fenti két hétben is a 100. postahivatalba, csomagokat, ajánlott leveleket átvenni, csomagot feladni, csekket befizetni.
Nem utolsó sorban a szolgáltatásért, hogy ezt nekem kézbesítsék, illetve értesítsenek róla, hogy át tudom venni, fizettem és vélhetően a csomagom újraküldetéséért újra fizetnem kell, kb. 10 EUR-nak megfelelő összeget – ennyi volt az eredeti postaköltség is. Mivel nem az én hibámból nem történt meg a csomag átvétele, ezzel kapcsolatban úgy vélem, hogy a Magyar Postát terheli némi felelősség. Mivel ez egy eBay-es küldemény, mellékelem a rendelésem alapján a PayPal-től kapott számlát, illetve a levelezésemet a feladóval kinyomtatva. Amennyiben szükséges, mindezeket elektronikus formában, emailben is az Önök rendelkezésére tudom bocsátani.
Mielőbbi válaszukat és ügyintézésüket köszönve:
Budapest, 2016.06.20. [név, cím, aláírás, személyi igazolvány száma, telefonszám, emailcím]
Kíváncsi leszek.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Huawei P20 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest