Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Léghűtés topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Computex 2025: megújult a Cherry kapcsolókínálata
- RAM topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvinya
titán
válasz
Tim82 #125287 üzenetére
Mikor csak helyek vannak listázva, mint felhasználó, azt választom, ami nekem legkényelmesebb.
Emiatt, hiszem azt, hogy ott van időpont, és pont.
S fekete levesként ér, hogy még sincs, és utána nekem kell külön helyet keresni, hol van még időpont.
Akkor időben és mozdulatok számában:
≈3h és ≈400 klikk
Amit én felvázoltam:
≈30perc és ≈5klikkAkkor eSzemélyit aktíválás miként is működik, és milyen funkciót is takar?
Hosszadalmas, és semmilyet.
Mert, ha már egyszer személyesen kértem az eSzemélyit, miért nem tud mindehova azonosítani egyszerűen NFC kódszámsorral, 2F-ként az én megadott kódommal?
Ügyfélkaput sem tudok létrehoz/igazolni/stb.
Még patikába sem szeretik használni, azaz megkérnek, inkább ne, mert az a kód, nem az a kód.És megint visszakanyarodtunk, hogy még mindig papír és sorban állos a rendszer.
Csak mutatóba beraktak egy 486-ot, hogy már fejlődünk.
Infrastruktúra a kérdés, vagy inkább ésszerűség akarat.Tudom nagy rendszer, de nem foltozni kellene, hanem jó alapokból telepíteni.
Anno Videoton mérnök és programozó gárda, elindították ilyet.
De eljutott a sok profig, ami eredménye lett a nagy semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Xiaomi Redmi A3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 5070 GDDR7 +Új 32GB DDR4 +1-2-4TB SSD! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 3080 +Új 32GB DDR4 +1-2-4TB NVMe SSD! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Samsung Galaxy A25 5G / 8/256 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest