Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Hardvergyülekezet a Pilvax előtt
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Akciókamerák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Olcsó sportkamerák (GoPro alternatívák)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bontsuk ki ezt a 4K-s vadállatot! - ASUS Prime 5070 unboxing
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoszogi
tag
válasz
radi8tor #131764 üzenetére
2005-ben Svédországban voltam hosszabb időre. Működő automaták, mindent bevett adott blokkot és kész. Ott is voltak emberek, akik akkora csomaggal mentek mint egy szalmabála(egyetemi város), De semmi gond nem volt az automatákkal, üzletben volt, naponta elmentem előtte. Ott láttam először a kézi scanneres vásárlást is. Németeknél dettó, ment ez a visszaváltás, érdekes módon ott még pár éve is láttam azt a vastag falú kólás műanyag palackokat(többutas) ott érdekes megéri. A horvátoknál is meg van ez oldva, még az 50lipás időben "gyakorolták be", csak nálunk nem akar ez menni...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Apple Watch Ultra 2 Cellular, Véroxigén
- Lenovo Legion PRO 7, RTX4070, i9-13900HX Gaming laptop 2027.09-ig gari!
- UniFi Dream Router 6, új, fóliás, ingyen Foxpost
- Audioquest Rocket 44 Bi-Amp 2x3m hangfalkábel
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő iPhone 12 Pro Pacific Blue 128 GB szuper áron eladó !!! (14)
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás!Lenovo Legion 5 Gamer laptop! I5 10300H / GTX 1650Ti / 16GB DDR4 / 500SSD +1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest