- CES 2025: NAND flash alapokon nyugvó újdonságok a Micron/Crucial gondozásában
- CES 2025: AMD Ryzen AI CPU-n alapuló okosságok a Minisforum fémjelzésével
- CES 2025: megerősítette a SteamOS terjesztését a Valve
- CES 2025: segít a játékok futtatásán a Project G-Assist
- CES 2025: Acer Nitro V sorozatú gaming noteszek a belépőszinten
Aktív témák
-
gomolya
csendes tag
válasz huncutka82 #4146 üzenetére
Hogyhogy becsaptak? Mivel? Mert még nem kaptad meg a kötvényt? Vagy...? Nem igazán értem, miért akarod máris felmondani, mikor még el se indult.
Más: én egy hónapja kezdtem. Én nem látok a rendszerben semmi szörnyűséget, becstelenséget, stb. Eddig semmi olyasmi nem ért, ami miatt becsapva kellene éreznem magam. Ellenben tényleg olyan lehetőséget ismertem meg az UL-ben, amiről eddig nem is hallottam. Miért is ne lenne jó dolog elmondani másoknak is, hogy ilyen is létezik? Aztán vagy meggyőzőnek találja vagy nem. Van, aki egy szemernyi kockázatot sem mer bevállalni. Egyetlen nehézségnek azt tartom, hogy fel kell hívnom a barátaimat, ismerőseimet. De miért is olyan nehéz ez? Mert mi emberek korlátoltak, szűk látókörűek és nem-befogadók vagyunk. Nekem ez egy jó kis személyiségfejlesztési tréning: tulajdonképpen miért is félek? Mitől is? És egyben pszichológiai teszt is: ki hogyan reagál a megkeresésemre. Kicsit szomorú, hogy ennyire tele vagyunk szorongással, előítéletekkel.
Kíváncsian várom a továbbiakat!
Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Apple notebookok
- Amazon Kindle
- BestBuy ruhás topik
- Revolut
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- CES 2025: A headset, ami megmentett egy házasságot
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- DALI Ikon 7-Walnut-DALI Ikon Sub-Walnut-Hibátlan-Karcmentes-Gyári Állapotban!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (83DV0057HV) Luna Grey
- új Newskill Valkyr fekete gamer, irodai szék
- Precision 7770 17.3" FHD IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB DDR5 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó Western Digital 1TB Blue HDD - több darab.