Aktív témák
-
Josh
tag
Már eleve az ügyfélkeresgélés nem fekszik nekem, mert az ismerettségi körömben, csak húdefaszagyerekvagyokmenjünkbebaszni meg buliazegészéletminektanulni emberkék vannak.
Meg ki adna bizalmat, és pénzt egy olyannak aki csupán egy rövid ideje forog a témában. Szeretném kitanulni ezeket a befektetési módszereket, az ún. passzív vagyonszerzést, meg az adózási rendszert, hogy minél hatékonyabban tudjam kezelni a pénzt, ez lett volna rá a lehetőség, de ez nekem így nem felel meg.
A biztosítónál meg a zsigulis példa eléggé taszító, úgyhogy az sem igazán.
Szabtom:
Ilyen előadáson én is voltam a napokban. Valóban van egy manipulatív része is a dolognak, de nekem az tűnt fel inkább, hogy ha egy két ember megfogta egy két bonyolultabb össszefüggést, akkor nem válaszolt rá, nem is figyelt, hanem hangosabban kezdett el beszélni a general manager ( a nevére nem emlékszem, de még ennél is bonyolultabb volt), és rá sem nézett a manusra. Meghogy az ingatlan befektetéseknél van sokkal jobban jövedelmező üzlet. Igaz az ingatlanüzlet nem annyira rossz, de közel sem annyira rossz, mint ahogy a manus mondja, mert mindig azzal takarzott, hogy az elmaradt haszon. Fektesd be a pénzed egy befektetési alapba, aztán annak az árfolyama előbb utóbb csak felmegy, és kb. ennyi a stratégia.....
Aktív témák
- Nvidia RTX 3080TI Founder Edition
- Eladó jóárísított vízhűtők, Lian Li, Artic, Enermax, Alphenpön! LCD-s is több féle!
- Apple Watch Series 8 45mm Silver Alu bontatlan szíjjal + kiegészítők
- Eladó Gamer szék párna csomag!
- Lenovo ThinkCentre M710s SFF / i5-7500 / DDR4 / USB 3.1 / NVMe M.2 / WIFI / több db / számla
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/ 256 GB / Gyárifüggetlen / 12 hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- LG FLATRON L1942s 19"-os 1280x1024-es monitor eladó
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest