- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Logitech Z906
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- 3D nyomtatás
Aktív témák
-
Josh
tag
Már eleve az ügyfélkeresgélés nem fekszik nekem, mert az ismerettségi körömben, csak húdefaszagyerekvagyokmenjünkbebaszni meg buliazegészéletminektanulni emberkék vannak.
Meg ki adna bizalmat, és pénzt egy olyannak aki csupán egy rövid ideje forog a témában. Szeretném kitanulni ezeket a befektetési módszereket, az ún. passzív vagyonszerzést, meg az adózási rendszert, hogy minél hatékonyabban tudjam kezelni a pénzt, ez lett volna rá a lehetőség, de ez nekem így nem felel meg.
A biztosítónál meg a zsigulis példa eléggé taszító, úgyhogy az sem igazán.
Szabtom:
Ilyen előadáson én is voltam a napokban. Valóban van egy manipulatív része is a dolognak, de nekem az tűnt fel inkább, hogy ha egy két ember megfogta egy két bonyolultabb össszefüggést, akkor nem válaszolt rá, nem is figyelt, hanem hangosabban kezdett el beszélni a general manager ( a nevére nem emlékszem, de még ennél is bonyolultabb volt), és rá sem nézett a manusra. Meghogy az ingatlan befektetéseknél van sokkal jobban jövedelmező üzlet. Igaz az ingatlanüzlet nem annyira rossz, de közel sem annyira rossz, mint ahogy a manus mondja, mert mindig azzal takarzott, hogy az elmaradt haszon. Fektesd be a pénzed egy befektetési alapba, aztán annak az árfolyama előbb utóbb csak felmegy, és kb. ennyi a stratégia.....Az én generációm már nem drogozik. Direktbe stimulálják az agyhullámokat.
Aktív témák
- XFX RX6700XT Qick319/ garancia/ ingyen foxpost
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
- Apple Magic Trackpad Érintőpad Fekete (MMMP3Z/A), Újszerű, Garancia: 2025.06
- PlayStation 4 Kontroller
- GARANCIÁS! GAMER PC - MSI Z790 ATX, I5 13600KF, RTX 3050, 32GB DRR5, 500GB NVME, Corsair 1000W
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest