Aktív témák

• Josh

tag

Már eleve az ügyfélkeresgélés nem fekszik nekem, mert az ismerettségi körömben, csak húdefaszagyerekvagyokmenjünkbebaszni meg buliazegészéletminektanulni emberkék vannak.
    Meg ki adna bizalmat, és pénzt egy olyannak aki csupán egy rövid ideje forog a témában. Szeretném kitanulni ezeket a befektetési módszereket, az ún. passzív vagyonszerzést, meg az adózási rendszert, hogy minél hatékonyabban tudjam kezelni a pénzt, ez lett volna rá a lehetőség, de ez nekem így nem felel meg.
    A biztosítónál meg a zsigulis példa eléggé taszító, úgyhogy az sem igazán.

Szabtom:
    Ilyen előadáson én is voltam a napokban. Valóban van egy manipulatív része is a dolognak, de nekem az tűnt fel inkább, hogy ha egy két ember megfogta egy két bonyolultabb össszefüggést, akkor nem válaszolt rá, nem is figyelt, hanem hangosabban kezdett el beszélni a general manager ( a nevére nem emlékszem, de még ennél is bonyolultabb volt), és rá sem nézett a manusra. Meghogy az ingatlan befektetéseknél van sokkal jobban jövedelmező üzlet. Igaz az ingatlanüzlet nem annyira rossz, de közel sem annyira rossz, mint ahogy a manus mondja, mert mindig azzal takarzott, hogy az elmaradt haszon. Fektesd be a pénzed egy befektetési alapba, aztán annak az árfolyama előbb utóbb csak felmegy, és kb. ennyi a stratégia.....

Az én generációm már nem drogozik. Direktbe stimulálják az agyhullámokat.

Aktív témák