Hirdetés
- ASUS ROG Ally
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Akciókamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Projektor topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
atrium
csendes tag
''ja, persze, 5. helyen szerepel ''az alkuszok folyamatos, igyenes képzése, melyen kötelező részt venni'')-->==== folyamatos agymosás, manipulálás''
Ez megint elég erős volt... Közel egy éve vagyok már a cégnél, de ilyet még nem tapasztaltam.''
Erre csak annyit szeretnék mondani, hogy amíg valaki benne van, nem is lát az orránál tovább.... Ébresztő, van élet a Brokernet nevű cukros-mázas burkon kívül is!
Ha majd egyszer nem leszel így manipulálva, akkor igazat fogsz nekem adni. Engem nem bántasz meg, ha most tagadod és nem hiszed el, amit írok. Majd rájössz.
Nekem bőven elég volt 3,5 év a cégből. Soha annyi sznob emberrel nem találkoztam, mint ott, és hihetetlen, hogy mennyire elkábítja az embereket a luxusautó, az ékszer, és az utazások ígérete.
És még akkor is benne vannak emberek, ha csupán az, hogy Bnetesnek mondhassa magát már-már azt jelenti, hogy nem ritkán magas költségekbe verve, állandó ''keep smiling'' arcú hozzáállással kell fenntartani a látszatot, hogy milyen jó vezető vagyok, mennyit keresek (pedig ez nagyon sokba is kerül, de erről senki nem beszél).
Hajrá.
Annyira látszik, hogy ki az, aki még kezdő.
Kérlek Titeket, hogy a nagy függetlenség-tudatban ne legyetek ennyire függőek!
Aktív témák
- Új, Bontatlan Toshiba 2.5" 1TB Canvio Basics (USB3.0 ~5Gbps) fekete külső winchester
- Üzletből, Macbook Pro Retina 16" 2021,M1 Pro 10mag 32GB RAM/1TB SSD/Metal 16magGPU/Liquid Retina XDR
- Üzletből, Macbook Pro Retina 16" 2021,M1 Pro 10mag 16GB RAM/512 SSD/Metal 16magGPU/Liquid Retina XDR
- Üzletből, garanciával, MacBook Pro Retina Touch Bar 13" Gray, 2018, i7-2,7GHz/16RAM/512GB SSD/magyar
- Kingston Fury Beast DDR4 2x8GB 3200Mhz CL16 RGB
- Apple MacBook Pro M1 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Samsung Galaxy A12 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest