Hirdetés
- Az ARM részvényeinek eladásában csúcsosodott ki az NVIDIA felvásárlási kísérlete
- Jobb tömörítő algoritmussal kínálja meg a DirectStorage API-t a Microsoft
- Mi történik, ha minden PCIe slot tele van?
- Nagy mennyiségben gyártja HBM3 memóriáját a kínai CXMT
- Felkészült az LPDDR6-ra az SK Hynix és a Samsung
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kiderült kivonul-e a végfelhasználói piacról az SK Hynix
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Tápos kibeszélő offtopik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED TV topic
- AI okozta csődhullámra figyelmeztett a Phison vezetője
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Lehetséges stuttering fix: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Sunrider987
üzenetére
akkor csukd be a feluletet amit olvasol, mert toxikusak. erre semmi szukseg

Ahogy abban is enyhen biztos vagyok hogy C4SH odaveri majd a tobbi alapkarit a jatekbol "egy kicsit" mert maskepp nem tuti hogy megvennek az emberek a dlc-t...
hat, BL2ben Krieg egy (negativ) elmeny volt jatekstilusra nekem es Gaige sem volt egyszeru. Aurelia Pre-Sequelben sem volt eros (korai jatekban meg egyenesen szornyu).pre-order bonus: egyszeri cuccok, van amit lvl1en kapsz meg, van amit lvl30on, talan 1-2 van lvl50en. szoval egy ponton tippre valamelyik bossnak vagy bekerulnek a loot tablajaba, vagy kb az emberek elfelejtik, hogy ezek egyaltalan leteznek. belertve ugy, hogy en megvettem a super deluxe whatever editiont, mert ismerem magam, hogy ha jo a jatek tolni fogom. viszont most jutttattad eszembe, hogy je, a bankban van egy 50es cucc amit beraktam valamikor masfel hete es lehet meg kene nezni. szoval ilyen szempontbol tenyleg nincs ertelme az extra cuccnak.
Tiny Tina Winderlands
ahogy hallottam nagyon az nem kapott kiegeket. Pre-Sequelbol okulva azt mar inkabb nem vettem meg, varom, hogy legyen nagyon akcios
mert allitolag jo volt.fo ok amiert nem vettem meg, az kb ami miatt nekem a Pre-Sequel csalodas volt: nem nagyon volt extra content a vegen, szoval mire osszeallt a max szintu karakter, nagyon nem volt mit csinalni, leveling viszont abban a jatekban szornyu volt. ugy is, hogy a Claptrap DLC szvsz a szeria egyik legjobbja volt. szoval en szivesen fizetek egy extra jatek arat meg 50-100 ora minosegi contentert, ami a BL1-2-3 eseten teljesen stimmelt.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Formula-1
- Windows 11
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- ZBook Fury 17 G8 17.3" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Félkonfig: i7-14700KF + Gigabyte Z790 Aorus Elite AX-W (2024-es szett, Garanciális!)
- ID-COOLING IS-50X V2 low profile hűtő, 50mm magas
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dobozos ÚJ HP Victus i5-13420H, RTX 3050 (6GB), 144Hz
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Gold használt karcmentes 97% akku 293 ciklus Apple garancia 2027.02.28-ig
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

mert allitolag jo volt.