Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slipandris
tag
Sziasztok, nem várt módon akadtam el egy windows-telepítéssel. Megcsinálom pendrive-ra rufussal fat32-őn és "GPT partíciós sémával UEFI-s géphez" módon, a gép látja is a bootolható eszközök között a pendrive-ot, de amikor elindítom csak fekete képernyő jön be és úgy is marad. Már minden verziót próbáltam, több pendrive, usb 2.0 és 3.0, kivett fast boot, letiltott Legacy USB support (így nem is talált semmit), de mindig a fekete képernyőnél lyukadok ki. Rufus mellett a Microsoft toolját is használtam, az se jó.
Kivettem és visszaraktam az alaplapi elemet is, hátha, de semmi.
A gép 6-7 éves, új HDD van benne. Alaplap típusa ASUS M4A87TD/USB3
Biztonsági beállításokat sem tudok kiiktatni, mert a BIOS-ban Security-ben nincs semmi, csak jelszóváltoztatás.
Mit kéne még tennem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lényegretörő Akasa hálókártya a 10 gigabitre vágyóknak
- Milyen széket vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Fűnyíró topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Óra topik
- Robotporszívók
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- Újszerű SteelSeries Arctis 9X Wireless Bolti ár:60k INGYEN FOXPOST
- Nintendo Switch Pro kontroller - Monster Hunter Rise
- Nintendo Switch V1 - Diablo limited edition + joycon pár + joycon charging grip + 128GB microSD
- Szinte Új SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless Bolti ár:115k INGYEN FOXPOST
- új garmin venu 4 45 mm. +gyári garmin textil szíjjal
- 27% - Yodoit PTM15 hordozható 15,6 monitor! 1920x1080p / IPS / hangszórókkal
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch 9 GPS + Cellular 45 mm
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Odyssey G7 S28BG702EP IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest