Hirdetés
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Pánik a memóriapiacon
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
JR.CSé
senior tag
Szerintem egy kértészettel valóban jobban járnál én is nevelek egy ilyen kis fát.Amikor megvettem még olyan kis apró volt 1-2 ággal.Mostanra sem lett sokkal nagyobb de azért már igencsak fa kinézete van

A titka az h amelyik ágán levél van azt meg kell vágni és így elágazik több fele.Így lessz szép sűrű a koronája. -
vancha2
aktív tag
Magról szerintem ne próbálkozz, mert nagyon sok idő (értsd 5-10 év) mire bármilyen eredményt elérhetsz vele.
Ha mindenképp te szeretnéd alakítani az elejétől kezdve a növényt, akkor egy kertészetből vegyél egy kis palántát, vagy begyűjtöd magad a természetből.
Utóbbinak a hátránya hogy nem szedhetsz ki akármilyen növényt (lehet hogy védett), nem tudod 100%-osan megállapítani, hogy milyen faj, és legközelebb majd ősszel teheted meg a yamadori begyűjtést (vagy tavasszal, ahogy én is tettem
).
Meg hát nem valószínű hogy japán juhart találsz a természetben Magyarországon
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Series 9 GPS+Cellular 41mm, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A titka az h amelyik ágán levél van azt meg kell vágni és így elágazik több fele.Így lessz szép sűrű a koronája.