Hirdetés
- Androidos fejegységek
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
 - HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
 - Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
 - Apple asztali gépek
 - Milyen billentyűzetet vegyek?
 - Azonnali alaplapos kérdések órája
 - OLED TV topic
 - Milyen videókártyát?

Új hozzászólás Aktív témák
- 

markyy
újonc
szia
próbáltam lyukakat csinálni benne..annyira már talán nem is durva a penészedés. A mohát már régebben leszedtem róla pont amiatt, mert nem akartam, hogy pangjon benne a víz. Megpróbálom még jobban elnyújtani a locsolást és megvárom, hogy jobban kiszáradjon. Leveleit nem mondanám, hogy sárgulna, de peregnek mostanában de gondolom az ősz miatt is. A hullás mellett sok új levél és hajtás is jön. Várok egy kicsit és meglátom mi lesz. Ha nem változik cserélhetek most talajt? - 

markyy
újonc
 - 

Zotya21
senior tag
új kiszemelt Teafa
azt írja lent a cédulán hogy 4 éves a korához képest vastag szára van és jól néz ki, és nem utolsó sorban nem egy 50 éves project

szóval rendeltem magot ebayről
persze lehet csak virágosan szép
Innét ha valakit érdekelne azt még nem tudom milyet küld vagy kikel e mert most rendeltem de 900ft elmegy szálítással együtt

Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook Firefly 14 Gen8 I7-1165G7
 - Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
 - Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pedig az gyönyörű, aminek legalább 3 van. Ez most elkeserített kicsit, de azért örülök, hogy így is az enyém, remélem szép lesz