Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zotya21
senior tag
hmm pedig ezeket az oldalakat már mnitha láttam volna mégse futtottam át őket rendesen
De a Marczikának asszem kicsit barátibbak az árai
és szerintem meg is találtam amit keresünkSzerintem így már eugénia bár igaz a fikuszoknak is sok fajtája van
http://www.bonsaistudio.hu/eugenia-bonsai-01-/
köszi szépen

igazából most van egy kínai fagyalom meg egy kínai szilem most már olyan 9 éve és eléggé unom már hogy csak zöld levél és kész semmi szín max ha kicsit a táptól bepirosodik a friss rügy
bár azt se tudom hogy ez normális vagy nem de eddig megvolt, nől is szépenszóval kéne valami új ami olyan szívós mint ez a kettő mert nekem volt kb 10 de mind valamiért megdöglött 1-2 év alatt
lehetne rajt virág vagy színes rügy, termés, élénk színek vagy akármi új és szép.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i5 13400 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ÚJ Zalman T4 Plus FSP 650W
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- NVIDIA RTX 4090 24GB HP OEM verzió (kiváló állapotban)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
De a Marczikának asszem kicsit barátibbak az árai
és szerintem meg is találtam amit keresünk
bár azt se tudom hogy ez normális vagy nem de eddig megvolt, nől is szépen