Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
tPedro_
őstag
Szia!
Az kimaradt, hogy a vasarlas mar tobb honapja volt, gondolom az akklimatizalodas ennyi ido alatt mar vegbe ment.
A radiator az ablaknal van, a noveny viszont onnan kb 1.5 meterre, egy asztalon, a szoba kozepen.
Huzat nem eri. Az asztal miatt maceras lenne a spricceles, de beszerzek ala egy nagyobb talat akkor, amibe nem er bele a noveny, viszont allhat benne a viz. Ez talan segit a paratartalmon. -
Szia. Először is köszönöm a válaszodat. Pontokba szedve válaszolnék is rájuk:
1: Beltéri mindenféleképpen, se nem száraz a levegő, se nem nedves.
2: Az elsőből meg is válaszoltam, hogy nekem a mediterrán/sivatagi fajta való.
3: Ahogy leírtam ez a 2 fajta nagyon tetszik(mármint a kifejlett nagyobb egyedekre gondolok), csavart, és ami kalapos.
4: Az az én nagy bajom, hogy időm nincs egyáltalán, de tudom, hogy rá kéne szánnom magam elmenni 1-2 tenyésztőhöz.
5: Könyvolvasásra semmi időm sincs, nomeg utálok is könyveket olvasni
6: Megnéztem a fentebb linkelt 2 nagyobb oldalt, de nem láttam olyat, ami 7eFt alatt lett volna. Szeretném majdhogynem 0-ról(mondjuk 10cm) "felnevelgetni", és első körben olcsóbb kategóriát keresek(2-4eFt).
7: Van ezeknek olyan fajtájuk, ami kevesebb odafigyelést igényel?Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák
- Krups EA81 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Jura Impressa F70 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop Pro robotporszívó és felmosó
- Gyerek kerékpár 12 Kék színű, tanulókerékkel, kosárral (2 4 éves korosztálynak)
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i5 13400 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ÚJ Zalman T4 Plus FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest