Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zotya21
senior tag
válasz
TomiTheHero
üzenetére
Szia
Hát nemtudm miylen nyelven hívják így de szerintem ez egy kínai fagyal.
Nekem is van egy de igazából én földet talán egyszer ha vettem neki
általában sima virágföldet meg egy kis homokot meg max kertiföldet apró kavicsot ha teszek bele
de megvan 10 éve szóval annyira nem kényes erre de van aki pl akadama-ba ülteti a bonsaiokat ami viszont elég drága és macerás is mert nincs bent tápanyag csak a tápoldatból ami belemegy
én pl még tápoldatot se adtam neki talán sose pedig nemártana
inkább évente átszoktam ültetni ugyis baromi nagy gyökeret növesztvan mellette egy kínai szlem is azt is kb ezzel a módszerrel ültetgetem de azért most már én is neki akarok esni komolyabban és tényleg szépet csinálni nemcsak vagdalni meg ültetgetni

szóval a lényeg szerintem hogy legyen tápanyag elég a földben és a vízelvezetése is legyen jó tehát ne pangjon a víz ha sokat kap
pl olvashatsz az akadama-ról ITT
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- E-roller topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Tőzsde és gazdaság
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PlayStation 5
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Star Trek
- További aktív témák...
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838, 100% Akksi
- HP 14 Elitebook 840 G7 FHD IPS i5-10210U 4.2Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
inkább évente átszoktam ültetni ugyis baromi nagy gyökeret növeszt