Új hozzászólás Aktív témák
-
Csiga69
tag
válasz
FRIZ 22 #1321 üzenetére
A becsatolt képen csak pont a feladatok neve nem látszik, ami ilyen esetben lényeges információ.
Belekukkantottam a rosetta@home fórumba, és sokan panaszkodnak a "movingstub" nevű feladatokra, szóval a hiba a csomagok előállításakor keletkezhetett. Nekem is egyből hibát dobottot mind. Viszont egy ideje nem kaptam ilyet, szóval lehet, hogy azóta leszedték őket a szerverről. -
kingabo
őstag
válasz
FRIZ 22 #1321 üzenetére
Én felraktam a Boinc + VirtaulBox verziót a korábbi Wcg specifikus Boinc helyett, azon nálam szépen lefutnak a csomagok: rosetta python projects 1.03 (vbox64), igaz mellette Folding@Home is megy.
Viszont pont az emlegetett Wcg leállás miatt regelni akartam a BoincStats Bam-ra, de aktiváló emailt nem kapok (gmail, kategóriák kikapcsolva, spam üres). Próbáltam újra regelni, akkor kiírja, hogy az email már fogalalt (tehát sikerült a korábbi reg), próbáltam aktiváló emailt újra küldetni, jelszó resetet később, mind2nél elvileg kiküldték, de email azóta sem jött meg. Ezt eljátszottam már 2 emailcímemmel, de a Bam oldalán nem tudok belépni (hibás u/p, jelszó széfet használok, szal tuti nem gépeltem el). Kiváncsiságból az egyikkel megpróbáltam Boincban belépni és sikerült az account managerhez csatlakozni, szinkronizálni. Belépés az oldalon viszont továbbra sem megy...
Valakinek van valami 5lete? -
-
FRIZ 22
senior tag
Leteszteltem:
Nvidia driver CUDA támogatással: 178.24
BOINC: 6.3.14, videó kártyát felismeri, mint CUDA hardver
PS3GRID-GPUGRID: sajna nem működik G80-as karival, csak G84-tól felfelé.[link]2008.10.19. 17:49:13||CUDA devices found
2008.10.19. 17:49:13||Coprocessor: GeForce 8800 GTS (1)
2008.10.19. 17:50:09|PS3GRID|Message from server: Full-atom molecular dynamics is not available for your type of computer.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gigabyte alaplap topik
- Hegesztés topic
- DVBViewer
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Max
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest