- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- Milyen alaplapot vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- Apple asztali gépek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Annyira nem rajong az Intel és az NVIDIA közös PC-s projektjéért az Acer
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
shina
tag
Érthető a frusztrációd, hiszen segíteni akartál, a beígért egyszerűség helyett kaptál egy állandó fejfájást.
Ha mégis lenne kedved futtatni valamit, regisztrálj a BAM!-on. Válassz ki szimpatikus projekteket, sima BOINC kliens telepítése után meg add meg az account managernek (haladó beállítások közt) és kész is vagy.
A BAM annyit fog tenni, hogy automatán beregisztrál neked azokra a projektekre, amik érdekelnek, pont ugyanazzal az e-maillel és jelszóval amit a BAM!-on is használsz (így nem bukod el a kontrollt, de nem is kell egyesével szöszölnöd a regisztrációkkal).
A projekt választáson nem érdemes görcsölni, válassz ki néhány szimpatikusat, nem kell mindegyikre feliratkozni. Én például évekig mindössze három projektben vettem részt, amit idén kibővítettem párral miután a SETI kiesett. Eddig még nem unatkoztak a gépeim és nincs vele teendő, max annyi, hogy néha megcsodálom a pontjaim a statisztikai oldalon.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 Plus Chieftec 850W
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest